sleepy

gud vad jag varit effektiv ikväll (: rensat bland mina kläder, lagt i två högar, en som ska säljas och en som ska skänkas. sen har jag vikt tvätt och fått in allt i skåpen, plockat i köket, fikat med mamma och suttit och myst och pratat om bröllopet (: filmen hann jag inte se och nu är jag för trött. får bli imorgon ist. sista kvällen innan älsklingen går av jobbet, sen blir det en mysig vecka minsann.

måndag - har vi beställt varsinn ansiktsbehandling på salong i 90 min (: underbart. sen fika inne i stan och mysig middag på kvällen. ev. veckohandla mat.

tisdag - arbetsterapin från 09-12, prova älsklingens brudgummskläder en sista gång så dom sitter perfekt, åka till kungens kurva och kika runt. myskväll med film?

onsdag - alex jobbar ev. extra.. fast jag tror inte på det där, hoppas på att han ska gå ner på knä den dagen :P (hoppas kan man ju eller hur, hihi)

torsdag - dbt gruppen (pratade om att sluta, men jag ska gå kvar för att visa tjejerna som inte mår okej än att det finns hopp, heh. nån slags förebild enligt min psykolog) sen vet jag inte vad dagen bjuder på. massa umgås med älsklingen iallafall. städa inför fredagens myshemmakalas.

fredag - min fina alexander fyller 23 år ♥ fira på morgonen med paket och frukost på sängen, baka apelsin tårta & blåsa ballonger och duka fint på dagen, äta god middag helstekt oxfilé med potatisgratäng och sallad med massa tända ljus. somna i varandras armar.

och efter den mysiga veckan börjar allt. med packning på allvar, den 29/4 får vi nycklarna till lägenheten, men vi flyttar inte in på en gång. ska dit och slipa alla väggar, grundmåla och måla vitt.

kanske ska sova lite nu? känns som jag skulle kunna blogga mer.. men jag måste försöka sova. inte alls trött. bara ögonen. kroppen och huvudet vill fixa inför flytten. en aning speedad.

vi hörs imorgon. sov så gott. (:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback