Snart godnatt.

sitter i mjukiskläder och uppsatt hår, precis sminkat mig.. knasigt va, när klockan är så mycket ^^ men jag har övat på min brudmejk. jag har kommit fram till att det är lättare att få sminket snyggt när man är solbränd (: använde en lite ljusare smaragdgrön småglittrig skugga från lancome, mineral puder från ID, svart mascara från dior, en smaragd grön/brun kajal från dior, mineral rouge från isadora och vanligt fruktigt läppbalm från make up store (: blev himla bra.

sitter i köket med släkt lampa och massa tända ljus som fortfarande brinner från middagen med helena. mysig dag och mysig kväll. helt perfekt om jag får säga (: åt glass inne i stan, gick och klämde på mimou kuddarna på NK.. nu vet jag vilka färger jag vill ha! färgerna är verkligen missvisande på deras hemsida. mycket finare i verkligheten (: ska även sy upp massa kuddfodral när vi åker till thailand på våran smekmånad. i thaisilk. dom har tusentals underbara silkes tyger i thailand. kommer ha många fina kuddar att variera med sen i lägneheten (:

sen var vi inne på skopunken och jag provade skorna jag beställde. blir tillbaka skickat.. iallafall två. älskade verkligen de svarta gummistövlarna, dom behåller jag! (:


haft en jättemysig dag/kväll iallafall, tack gumman (:

imorgon blir det fullrulle, ska sälja våran säng, få hem vår nya säng, jag och mamma ska till stan och hämta ut de kläder som inte blev sålda på judits second hand och pengarna jag tjänade stoppar jag in på vårat möbelkonto (: kommer räcka till alla möbler vi har planerat att köpa och det känns underbart! kommer bli så fint!

måns ligger i mitt knä och myser, han är nog lika trött som jag är. ska ta och tvätta bort sminket nu och sen bädda ner mig i sängen och läsa. ska bli helt lavvli, ögonlocken är tunga!

hoppas ni haft en lika gosig kväll som jag har, sov så gott sötnosar så hörs vi imorgon (:






Kommentarer
Postat av: Helena

Tack själv gumman!

2008-04-19 @ 11:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback