svart bikini.

idag var jag nere i centrum och handlade tamponger på apoteket.. storpack, glömmer alltid att jag är kvinna och får sånt där en gång i månaden.. så istället för att stå handfallen när dagen kommer så har jag mitt storpack med 100 "proppar" i som alle kallar dom (:

sen gick jag förbi h&m och provade bikinisar. och hittade en jättefin. shoppade den eftersom jag vet att dom alltid tar slut när jag väl ska köpa så nu passade jag på (: svart fick det bli. jätte fin. får visa bild nån gång i sommar. på stranden. nu känner jag mig svullen pga. mensen. usch. älskligen fick se den på och frågade om jag ville döda honom.. hah, kul att han tyckte den va fin (: han ligger förövrigt och slumrar på golvet, han gör det när han är riktigt trött. han har varit så duktig idag (: jobbat 12 timmar och sen kom hem och hjälpte mig röja undan här innan vi satt oss och åt middag, potatisgratäng och stekt kassler. namnam. är riktigt törstig hela tiden. måste dricka ett stort glas vatten! var och köpte AC till mamma nyss, fyndade en till på blocket (: himla bra med blocket.

idag har jag även fotat 4 svarta stora soppsäckar med kläder. fotade, la ner i olika soppsäckar och sen la jag upp allt på tradera. hade en hel ikea säck med skor som ska säljas. ska bli skönt att bli av med allt som bara ligger. less is more. sen har jag myst med katterna, pysslat lite här hemma och myst med min man (: vi ska snart hoppa i säng, bara vika in lite tvätt i skåpen. orkade inte vika allt igår. vi tvättade ju ett tag. så det ska jag fixa. låter älsklingen ligga kvar och sussa ett tag till. sen får han gå och borsta och sen god natt (: ska ta med mig datan in och ligga och glutta lite på favorit bloggarna, har inte hunnit eller haft lust att sitta vid datan idag. så mkt annat att fixa med.

nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår bostadsrätt. gissa om vi längtar. älsklingen säger varje timme "gud va skönt att flytta" "jag tycker vi ska göra såhär med renoveringen" "älskling, att bo med dig är det bästa som finns" han är bäst (: är så så så lycklig! ♥

nu blir det ut i köket och fylla ett stort glas med is och iskallt vatten. det är det jag levt på idag. gott!

bloggar kanske mer sen i sängen (: vi får se. pusspuss





Kommentarer
Postat av: Johanna

vad heter du på tradera? =)

2008-04-28 @ 09:54:29
Postat av: Malin Inspiration & design

Förstår att ni längtar!!! =) KRAAAAAAAM! Malin

2008-04-28 @ 11:14:45
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga ut en Tradera-länk? :)

2008-04-28 @ 11:25:09
Postat av: Malin

Du kommer bli så sexy i bajkinin sååååå. ;D /Maolin

2008-04-28 @ 13:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback