måste ta det lugnt

nu har jag varit hos kiropraktorn 2 ggr förra veckan och naprapaten idag. nu känns det lite bättre. men enligt naprapaten så är min rygg jätte allvarligt skadad :( stackars den. ska dit på fredag igen. blir dyrt det här.. 500 kr varje gång.. men det är det värt. och mamma är snäll och lägger ut pengarna sålänge, så får jag betala tillbaka lite i taget när jag har råd. just nu går allt till bröllop mm.

var hos vetrinären med lucifer idag också. det var inte njursten eller urinvägsinfektion, men kan vara början till det. måns stressar honom, så jag vet inte om dom kan bo ihop just nu.. nån som vill ha en katt på halsen i nån månad? hah :/ vi får se.. kanske kan ha dom i olika rum.. just nu sitter måns i ett rum så lucifer får slappna av lite.

bara trubbel. men man kan ju inte ligga på topp jämt :P det löser sig. var på banken idag vid tre också och skrev på de sista papprena. NU är den våran! imorgon får vi nycklarna till lägenheten och sen ska vi börja med att renovera i sovrummet så det blir klart, sen flyttar vi över sängarna osv. så vi kan sova där (: sen ska vi renovera vardagsrummet och hallen i veckorna innan bröllopet om vi orkar och hinner annars får det vänta som köket och badrummet tills i juli efter bröllopet. phuuu.

planering inför flytt, renovering & bröllop mm:

28/4 - djursjukhuset med lucifer 13:45, banken 15:00, naprapaten 16:15, äta middag med mamma.
29/4 - arbetsterapin 9-12, träffa säljaren 13:50 för besikning av lägenheten, 14:30 träffa mäklaren & säljaren och föra över resten av pengarna, få nycklarna till lägenheten.
30/4 - valborg. helena kommer på middag (pannkakstårta med jordgubbar) gå fackeltåget från kyrkan och tända elden nere i parken, köpa lotter, titta på elden och raketer, helena sover över.
1/5 - skriva 2 rader om alla gäster, slappkväll.
2/5 - åka till panduro och köpa rosa silkespapper, ståltråd och rosa pärlor, pyssla till bröllopet på kvällen
3/5 - leta upp kort på mig & alex när vi var ca 5 år och scanna in, klistra in i festprogrammet.
4/5 - packa de sista i flyttlartonger, tvätta alla gardiner, mattor, överkast mm. flytta över mammas möbler och saker till lägenheten. få ordning på allt.
5/5 - åka och köpa renoveringstapet, valnötsgolv, vita lister, vit målar färg, nya uttag och lampknapp till sovrummet.
6/5 - arbetsterapin 9-12, firar 1 år och 11 månader, en månad kvar till bröllopet, slita ner all tapet ner till betongväggen, tapetsera alla väggar i sovrummet med renoveringstapet, grundmåla väggarna.
7/5 - måla väggarna vita, tapetsera ena väggen med en vit metallic medaljongtapet
8/5 - DBTn 9-11, lägga golvet i sovrummet, nya lister, nya vägguttag ska sättas upp
9/5 - åka och köpa garderob till sovrummet, flytta in sängarna, sätta upp gardinstång, rullgardin, sänglampa, taklampa.
10/5 - ta det lugnt!! packa upp köket och fixa lite smått i lägenheten.
11/5 - skriva klart all text till festprogrammet, skriva ut och klistra in i programmet
12/5 - hämta mina betyg hos komvux, samla ihop betyg, folkbokföring mm
13/5 - möte på folkhögskolan (:

en del att fixa med. skönt att jag har en kallender så jag har koll på allt. sitter och mumsar vindruvor och ska kika lite på inredning. har fort. inte hittat ett köksbord som vi gillar.. så det ska jag titta efter (: sen vid 20.00 ska jag se på nytt läge och sen bara slappa. funderar på ett bad, hade varit skönt. med badbomb som får kroppen att slappna av. underbart!

hoppas ni får en jätte gosig kväll (: puss&kram



Kommentarer
Postat av: Fabianjessica

Lots of great info, keep up the good work!

2009-06-18 @ 08:50:24
URL: http://fabianjessica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback