våran!

nu är den våran. jag är så glad! gud vad mycket papper det var att skriva under..! men skoj var det och både säljaren och mäklaren var jättetrevliga (: så nu är allt klart! ska ner på banken imorgon och lämna alla uppgifter till våran kontakt och om ca 3 veckor får vi flytta in. guuuuuuuuuuud va mysigt att fixa och piffa i lägenheten sen (: längtar som en tok :D

photoshop krånglar, så det blir nog inga kollage ikväll.. om jag inte är smart och försöker få igång det, men vanliga bilder kan jag ju lägga upp ;D alltid nått.

har precis ätit upp min kinamat, stekta nudlar med kyckling. namnam. mätt och belåten. snart börjar rent hus och det ska jag se. ska slänga på mig mjukiskläder och tvätta av sminket, tända ljus och göra mig en kopp te. mysigt! (: sen efter rent hus ska jag rensa i min garderob, vill bara ha med mig det jag verkligen använder. ska köpa ny fin garderob från ikea. vet inte hur mycket kläder det får plats i en sån pax garderob.. men kan tänka mig att det är en hel del.. den är ju tre meter lång.. så ja lite kläder iallafall ;D så småning om ska vi riva ut alla fula trähyllor i gå in garderoben, bredspackla väggarna, måla, lägga trägolv, spottar i taket och nya fina vita hyllor och klädstång lite i stuk med kattas walk in closet som jag gillar skarpt!

juste jag vet inte om jag visat bilder på lägenheten än..? här kommer lite bilder iallafall. det känns riktigt skönt att det är så pass fint och fräscht så vi kan bo här utan att må illa ;D så börjar vi renovera i juli (:

image4635

image4636

image4637

image4640

resten får ni se sen (: måste se på tv nu! pusspuss!




Kommentarer
Postat av: JB

Hej

Svara på dagens fråga:

http://vastertorp.blogg.se/1207119658_dagens_frga.html

Ha en trevlig kväll

Mvh

JB

2008-04-02 @ 20:09:15
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: Jessica

Superfint originalkök! Grattis till nya lyan...

2008-04-02 @ 20:45:46
URL: http://tretrapporutanhiss.wordpress.com
Postat av: Malin

Kommer att bli kalas gumman! =) GLAD Jag är för er skull!!!! :) PUSS!

2008-04-02 @ 20:48:22
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Kjelllotte

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2009-10-13 @ 08:54:25
URL: http://kjelllotte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback