Fredag!

håller på att städa här hemma. skönt att få det rent (: har varit ute idag sen halv elva och åkt runt i bilen (: var hos naprapaten och fick hjälp med min onda rygg. inte kul alltid att ha ryggproblem.. men kan ju inte ha tur med allt! sen var jag hos min psykolog och diskuterade arbete för min del. ser ljust ut. han tror på mig och det känns skönt. han känner ju mig väldigt bra. han vet även att jag kan få för mig att jag klarar av mer än vad jag egentligen gör. men nu tror han på mig och på måndag ska jag träffa min arbetsterapeft och min handläggare på försäkringskassan och diskutera jobb. sen är det väl bara att lämna in mitt cv på urban outfitters och hoppas på att jag kan börja med deltid. ska bli kul. men jag är lite skraj. har varit sjukskriven så pass länge nu. men det är väl en vanesak (:

ikväll jobbar alexander och jag ska titta på film! det blir Juno. har sett den, men det var ett tag sen. ska bädda rent i sängen och ta ett bad innan jag kryper i säng. och så ska jag blogga! för fy vad jag varit dålig på det. men det är så skönt att inte ha några måsten utan bara umgås med varandra.

ska kika på receptet till maten nu.. idag blir det asiatiskt, kyckling i röd curry blir nog couscous till. gott! är hungrig redan nu.



hörs lite senare darlings! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback