kyckling omelett.

håller på att laga mat till älsklingen min som ska iväg och jobba i natt. själv är jag mätt fortfarande efter min kyckling omelett jag gjorde runt fyra. ska ta en frukt sen och lite mackor och te på kvällen. sitter och tittar i trivselhus katalogen som jag beställde hem. så fina hus! vi vill (och ska) bygga hus när vi bott i lägenhet ett tag och då vill vi ha allt klart. vad vi vill ha för finesser, tillägg mm. riktigt kul! jag älskar att planera och det gör min skatt också. ska bläddra igenom katalogen mer sen när alex åkt. vi är överens om att det ska vara ett nyfunkis hus iallafall! älskar dom!

helenas bebis har fått feber så det blev ingen middag ikväll. är trött idag så det kanske var lika bra! somnade när jag kom hem från arbetsterapin och sov i tre timmar. behövdes verkligen! så skönt (: ska bara ta det lugnt i kväll och titta på film tänkte jag. sy lite på mina fårskinnsvantar som jag tog hem från arbetsterapin och sova tidigt! ska upp imorgon vid halv åtta igen och åka till dbtn. sista gången! sen ska jag börja på någon kurs. satt och bläddrade i medborgarskolans kurskatalog och det som lockar är nog gitarrkurs och matlagningskurs! vi får se vad jag väljer (:

ska ta en dusch snart också. och sätta på mig mjukiskläder. tända ljus och pyssla lite här hemma. älskar verkligen våran lägenhet! så mysig! längtar till den 25 augusti då vi ska renovera vardagsrummet, äntligen! varit massa hinder tyvärr. men nu ska det verkligen bli av! skönt! ska försöka hitta någon tapet också. kom gärna med förslag! det uppskattas!

ha en mysig kväll! puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag gillar verkligen (och bloggade nyligen om) Eco's kollektion Wall. Tycker du ska ta och kolla in dom :)

2008-08-13 @ 18:14:43
URL: http://whitetrashcircus.blogg.se/
Postat av: Marielle

Den 25 aug har jag namnsdag på Louise:). Hur är det ni ska göra om i tvrummet?

2008-08-14 @ 09:45:00
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback