mulet

idag vaknade jag vid tio, utvilad! (: älsklingen ligger och snusar fortfarande och jag ska väcka honom snart med frukost. fick tidningen "hälsa" av honom i går när han var och handlade, så den har jag bläddrat i lite nu på morgonen. sen har jag försökt klura ut hur jag ska göra en foto förstoring. det står bara att upplösningen är för låg.. men kortet är ju skit stort  smsade fotografen så jag hoppas hon vet (:

idag ska vi fortsätta medvardagsrummet. det är stökigt där inne ^^ men det blir ju fint sen. har satt upp plast i dörröppningarna så det inte åker ut massa damm. skönt, så slipper man se kaoset också (; jag ska lägga upp mer tradera auktioner också. har inte haft tid eller ork, men nu måste jag verkligen. sen ska jag städa här hemma medans alex fixar klart den sista väggen med bredspackling (:

håller på att tvätta svart tvätt. är så trött på att behöva hänga upp massa kläder här i lägenheten. så blir dom dammiga också när man inte torktummlar dom ): vi har bestämt att vi ska köpa ny tvättmaskin och torktumlare så fort vi bara kan. blir nog efter thailand. men det är bättre än om ett år när vi ska renovera i tvättstugan (: det blir siemens i vitt. så ska vi slänga ut badkaret och sätta upp en vinklad duschdrapperi stång så vi kan duscha och sen ställer vi maskinerna på varandra brevid. blir toppen. nödlösning och vi ska ju ändå ha dom sen med (:

nu vaknade älsklingen. ska göra frukost och sen sätter vi igång. hörs sen. ha en mysig dag (: puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Una

Jo tack det där problemet med för liten upplösning har man haft X antal gånger... Det kan fungera om du (i photoshop) går in på Image->Image size och sedan ändrar upplösningen, 300 är bra när man ska skriva ut saker, hoppas att det löser sig, fotografen måste ju veta annars! Ha en fin renoverings dag:)

2008-08-28 @ 13:57:23
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback