music and lyrics

den filmen har vi precis sett på jag och älskling (: jättemysig! första gången jag såg den var med sandra på premiären, då var det förfest med god plockmat, vin inne på bion och hugh grant själv presenterade filmen (: kul! vi skrattade mycket och alex tyckte också att den var bra (:

ska snart gå och lägga mig, älsklingen ska fixa lite innan och sen kommer han också. ska läsa lite medans, så kan vi mysa sen när han kommer! imorgon ska vi upp vid halv åtta, duscha, äta och åka till arbetsterapin. jag skulle köpt flanell tyg tills imorgon, men har helt glömt av det. ska sy ett par stora pyjamasbyxor i flanell. får hitta på någonting annat sålänge! tyg till klänningen måste införskaffas också! efter arbetsträningen hämtar älsklingen upp mig och vi ska åka till ungdomsmottagningen. gör mitt sista besök där innan jag fyller 23 år om en månad. man får tydligen bara gå dit tills man fyllt 23.. så det ska jag! bra med gynkontroller i mellanåt även fast man har sitt på det torra, haha  det är öppethus där, så det blir nog en del väntetid. efter det går vi hem till mamma och går upp på vinden. ska hämta hem obitreken (träningsmaskinen) som jag verkligen sett fram emot att få hem. minst 30 min om dagen ska nog göra fläsket fast (; skämt och sido. skönt att röra på sig! sen ska vi gå igenom vårat vindsföråd som vi fortfarande har kvar där. med mängder av saker. ska bli jättekul :D kanske hittar nått skoj att ta hem och fixa med här hemma!

ska lämna över datorn till alex nu och gå och borsta tänderna! hoppas ni sover gott. det hoppas jag att jag gör med. har vädrat ut ordentligt i sovrummet nu! skönt!

hörs imorgon allihopa! puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback