nya pumparna

köpte ju tvål pumpar häromveckan och nu är dom på plats (: vi har duschkräm i nu. testade med shampoo och balsam, men balsamet gick inte att pumpa upp för det var för tjockt. tyvärr. men det här blev himla bra det med (:





Kommentarer
Postat av: Leva

Åh vad snygga dom är, ska också köpa :)

Sitter sugpropparna bra?



Tack snälla underbara Fanny, för fina kommentarer inne hos mig. Oj vad det värmer och gör mig glad.



Du ska veta att jag gillar att kika in hos dig och du gör ett fantastiskt jobb med dig själv. Och du och Alex gör ett fantastiskt jobb med ER!!! :)



Du är så ung men ändå med sån insikt, önskar att jag varit så klok när jag var 22 :)

nu menar jag inte att jag är lastgammal (har inte fyllt fyrtio än) eller att du är en lillsnärta ;) nä, jag pratar om livserfarenheter man lägger på sig och självinsikter och det är där jag blir så imponerad :)Jag tror och hoppas att du förstår vad jag menar ;)



Goa tjejen, jag har stor tilltro till dig. Tänker mycket på "The Secret" när jag läser din blogg, lagen om attraktion och den kan verkligen du/ni...det ni önskar blir :)Ni har rätt inställning till saker och ting, tankens kraft är stor och mäktig :)



Åker till Sthlm ons-tors med mina flickor, vi ska se Takida/Back yard babies på skansen. Så jag tänkte passa på att shoppa lite saker till hemmet också, hehe ;D



Vaaaaaaarm kram till en varm go positiv tjej

2008-08-06 @ 18:03:01
URL: http://mininreresa.wordpress.com
Postat av: tina

hej vännen!! Vilka superfina tvålpumpar...var hittar man såna att köpa??

Här har dagen gått i städandets tecken =),skönt när man får rent och iordning,så länge det nu varar med tre tonåringar i huset och en hund.=)



Du undrade om våra stolar,vi har köpt dom i en möbelaffär i Jönköping,vet att de kommer från Walk on water...om du söker på det tror jag du hittar nånstans där man kan köpa dom.Tror tom att det finns nån webbutik som säljer dom,kommer bara inte på vilken!



Nu ska jag slänga mej ner i soffan och kolla på mördare okänd....älskar den typen av deckare!!



kram på dej// tina =)

2008-08-06 @ 21:25:49
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vart har du köpt de där pumparna? Behållaren och pumparen är väl ett set? Jag vill ha i vårt badsrum med i badkaret så man slipper ha saker ståendes på kanten. Även bättre då vi har våran lilla Vinga som ska leka med allt som stå på kanterna i badkaret då vi badar med henne.

2008-08-06 @ 22:43:18
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

Leva: du skriver så bra. det är riktigt bra att avsluta dagen på det sättet, det gör jag ofta. men borde som du göra det varje kväll. man mår så mycket bättre när man fokuserar på allt som är bra. och även tänker på det man skulle velat ändra på. har du läst "the secret" jag älskar deras tänkande och den boken och filmen har faktiskt varit till stor hjälp i min vardag. allt blev plötsligt så mycket lättare när man tänkte gladare tankar. jag var trött på att gräva min egen grop genom att alltid snurra runt i det negativa. det blir vad man gör det till. det är väl lite av ett motto nu antar jag (: jag läste din kommentar om och om och om igen. var tvungen att ropa på alex så han fick läsa också. tänk att vissa människor verkligen lämnar spår i ens hjärta. du är en fantastiskt fin person leva. jag beundrar dig så mycket. människor som mår dåligt själv och ändå kan ge så mycket till andra ser jag upp till. det bevisar hur stark den här personen är. hur personen vill göra livet vackrare för andra. människor som framförallt tänker på andra och vill andra väl är allt bra! och du är en sån. när du lägger dig ikväll så tänk på det, tänk på hur glad du gjorde mig idag och hur du fick mig att le stort och må så mycket bättre. tänk på vilken fin sak du gjorde idag och känn sig stolt! för leva, du ska verkligen vara stolt över dig själv! hoppas du är det! massa massa kramar från mig till dig min vän. ta hand om dig <3

2008-08-06 @ 22:43:25
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback