sovdax

ska krypa ner i en nybäddad säng nu och läsa plaza interiör. läste lite i den i går och det var så fint med dom vita tavelramarna runt svartvita foton i ett repotage. precis som jag vill ha i vardagsrummet. lovely! nyss ätit lite och pratat med baby som åt en god matlåda i form av dagens middag. smakade thailändskt om det och det fick oss inte att längta mindre till våran bröllopsresa i thailand. underbart med vita sträder, genomskinligt vatten, sol, bad, mysiga kvällar i stan med god middag på något mysigt ställe och shopping och massa upplevelser. ska bli så himla underbart. även fast det är tre månader kvar så pirrar det i hela kroppen när vi pratar om det. vi kommer ha ett riktigt lyxigt hotellrum med bubbelbadkar, dusch, vattenfall i duschen, frukt varje dag på rummet, utsikt mot havet. helt amajsing. och på tal om frukt. frukostarna på hotellet är verkligen fab. massa massa frukt, äggröra, olika bröd, juicer mm. mums! vi kommer inte vilja åka därifrån. tänk att det redan är nästan 2 år sen vi var i thailand första gången! tiden går fort när man har roligt (:

ska sluta svamla nu och hoppa i säng. älsklingen min skrubbade och filade mina fossingar innan så jag ska smörja in dom med kokos bodybutter från body shop så dom håller sig fina (: ska knåpa på min önskelista. måste börja i tid, hih.

imorgon är det lördag. ska fixa lite här hemma och så ska vi åka och veckohandla. har ni något gott recept får ni gärna säga till (:

sov så gott nu. puss&kram.



älskar dig obeskrivligt mycket. du är min andra hälft älskling!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback