stöd

vilket enormt stöd ni ger mig. har sovit jätteoroligt i natt. det kanske var för att jag skrev om det där i går. har fått massa mejl, sms och kommentarer här. va fina ni är. uppskattar det väldigt mycket!! känns bra att jag skrev om det. även fast jag alltid får för mig att någon ska se på min annorlunda.. så är jag fortfarande samma "gamla" fanny (:

sitter och äter frukost och tittar ut på det roliga vädret. hua. ska jag åka hem i det här sen?! kommer vara dyngböt. hah. får iallafall skjuts av älsklingen dit och det tackar och bugar jag för!

idag bara måste vi handla. sitter och äter knäckebröd utan smör, utan pålägg.. vi är ritkigt fattiga! jag har typ 3 öre på mitt konto och alle några kr. illa! jag frågade i går hur det gick till att vi inte har några pengar. och vi kom på att alle lånade massa pengar av oss för att lägga på handpenningen på bilen.. vi har inte kommit iväg till banken för att plocka ut från hans sparkonto för att få igen pengarna. men idag måste vi! verkligen ^^ torra knäckemackor och vatten till frukost är verkligen ingen höjdare (; tur att vi fikar på arbetsträningen, där har dom massa goda mackor, pålägg och frukt! mums!

jag förstår inte hur det kan regna så himla mycket! helt sjukt. tycker så synd om alex. han är helt dyngsur och har varit det hela natten. han kom hem nyss. ska hjälpa honom med hans blöta kläder! stackars ):

i dag får jag hem tre nya hyrfilmer från cdon! ska bänka mig i soffan och glo på film heeela dagen och kvällen. mysigt va (: perfekt för ett sånt här busväder!

hoppas ni får en gosig dag! på med mjukisbrallorna, tänd ljus och mys!! puss&kram.




Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Låter som du får en helmysig dag gumman! :)

KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback