Friday!

God morgon! (: vi har sovit riktigt gott i natt! och nu väntar en god frukost. vi köpte lite olika pålägg igår, så det ska bli gott att mumsa på. blir risgrynsgröt också! ska göra hemmagjord till julafton, aldrig gjort det förut, men jag antar att den är godare än den köpta! (:

idag är det fredag, mysdagen! jag älskar fredagar! även fast jag har julledigt nu, så är det ändå supermysigt och något speciellt med just fredagar! och ännu bättre är det ju att alexander är hemma! ikväll ska vi hem till mamma och baka julgodis och klä granen! har verkligen längtat! vi ska göra knäck och världens godaste smörkola! och jag tror mamma ska göra choklad kola! sen kanske det blir lussebullar! ska åka och handla julmaten också till julafton! åker till coop så vi får våra poäng på medmera kortet (: sen hem och ha myskväll hos mamma!

älsklingen är ute i köket och gör frukost! ska gå och hjälpa honom. vi hade en mysig timme i sängen efter att klockan ringt. så underbart att bara ligga och hålla om varandra, tätt tätt. man får ta vara på alla ögonblick. just nu är det ganska stressigt. så varje lugn stund tillsammans är värdefull ♥

hoppas eran fredag blir jättemysig! vi hörs senare! puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback