Glad!

vaknade alldeles för sent idag.. men jag får skylla på att det är så himla mysigt att ligga kvar i sängen med alexander och se honom sova. han är så fin när han sover! satt mig här för ett tag sen och smilebanden reste sig högre och högre upp. va gulliga ni är. tack så mycket för allt pepp ni ger mig. det här kan jag leva på länge! så tack!

om en timme ska jag väcka alexander med frukost, och innan det ska jag göra mig iordning.. vi ska åka och handla en julklappa och sen hem och laga middag.. det blir en av mina favoriträtter.. italiensk kycklingpasta med soltorkade tomater, riktigt gott! sen vid sex tiden kör vi iväg igen.. alexander släpper av mig vid mamma innan han åker till jobbet. jag och mamma ska ha myskväll med film och tända ljus! mysigt va (: jag ska till tandläkaren imorgon vid tolv, och den ligger där mamma bor, så då sover jag över hos henne. alltid samma projekt varje gång.. jag ska ha med mig både buntäcke, två kuddar, kläder, nattkläder, mjukisbrallor.. and so on.. det blir stora blåa ikea säcken som får rycka in! (:

jag har fundelerat lite på att börja med körkortet så småning om.. men det måste bli en intensivkurs! jag har inte tålamodet till att köra lite här och lite där.. nej. har redan prövat det.. så igår pratade jag och helena om att gå en kurs tillsammans.. kanske i sommar. då är jag klar med mina gymnasiebetyg med. gud va skönt det ska bli att slippa ha dom efter sig. befrielse! tänk att några fjuttiga ämnen fått en att må så dåligt under många år. och nu ska jag äntligen ta tag i dom! SKÖNT! men efter det.. jo då, jag har planer! då blir det nog körkort om jag är lika peppad då, haha (: det gäller att ta tag i saker, annars ligger dom som gråa moln öer huvudet.. iallafall på mig. ett mål är iallafall att ha körkort innan vi blir gravida.. släpa runt på en unge utan kort känns inte så kul.. inte i min värld iallafall. det blir nog bra! haha (:

ska väl ta och göra mig iordning nu.. äta lite lunch och så. jag tar med mig datorn till mamma, så ni slipper inte mig ikväll heller (;

ha en jättemysig dag nu! STOR kram!



jag och helena.


Kommentarer
Postat av: Ann-Catrin Brockman

Hej! Vet du att blogg.se har ändrat inställningarna så att vi som läser via rss inte längre ser hela dina inlägg utan bara de första raderna?



Det är tidsödande och många med mig vill inte klicka sig in på alla bloggar vi följer. Risken är att man istället struntar i att läsa dem.



Hoppas att du vill ändra tillbaka som det var tidigare. Du gör det under Inställningar>Blogg.

2008-12-16 @ 21:38:35
URL: http://www.brockman.nu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback