God morgon sverige!

och jag är helt groggy (: vaknade nyss. har bara sovit i 6 timmar.. så jag ska nog försöka sova ett tag till. flygresan tog 15 timmar, ont i rumpan minst sagt, men det gick snabbare än vad man trodde att den skulle göra! alexanders pappa och ena lillebror hämtade oss på arlanda och vi frös! från att ha kommit från värmen.. jisses vad kallt det är här hemma. blev dunjacka och sätesvärme när vi åkte hem sen. åt middag hos dom och fikade. var som två zombies satt mest och mumlade, haha (: satt som två påsar nötter i soffan.. måns blev glad när han såg oss, och vi blev minst lika glada, gud vad vi saknat våra katter!! så mysigt att få träffa dom igen! vi packade iallafall ihop oss och begav oss hemmåt med våra enormt tunga resväskor.. min vägde 32 kg.. dock inte betala övervikten och det var skönt! dom får ju max väga 20.. hah (: måste vara alla rökelser jag handlat (; nerå. sen när vi lämnat måns och väskorna hemma, så åkte vi hem till mamma! redan från gatan såg man hur vackert hon julpyntat med ljusslingor runt alla föntser, julstjärnor och elflugan.. blev varm i hela kroppen. vi gick upp och hon öppnade och vi kramades massa, jag gav henne en present.. en nyckelring med ett "fuldjur" dom hade ganska många fula gosedjur, nyckelringar mm i thailande och jag köpte likadana nyckelringar till oss (: så vi kan tänka på varandra när vi ser dom! sen hade hon väntat med att tända första ljuset på adventsljusstaken, blev jätteglad! (: vi åt saffranskaka, drack glögg och satt och myste i soffan och tittade på lågan som brann.. julkänslan infann sig ganska snabbt! sen åkte vi hem, borstade tänderna och stupade i säng efter 26 timmar vakna.

och nu sitter jag här, pigg som en mört och klockan är fem på morgonen.. fast i thailand är hon elva på dagen.. dax för lunch typ.. det har varit en jättemysig semester och det var skönt att få åka bort lite och sola, bada, slappa och bara njuta av varandra! vi är bruna som pepparkakor, jag är fräknig i hela ansiktet även på armarna.. får bara mer och mer fräknar efter varje år som går.. inget mig emot, jag älskar ju fräknar (:

idag ska vi ha en riktigt mysigt dag! har legat på stranden i thailand och planerat hur vi ska julpynta när vi kommer hem. kommer bli så mysigt! sen ska vi packa upp, åka och handla på coop för att fylla upp kyl och frys och sen ikväll blir det lite repriser att kolla på.. har ju missat 3 avsitt av husfruarna mm.. så det ska ses! och äta en svensk middag! gott! (: och så kul att laga maten själv :D längtat!

ska visa korten sen också. har inte kollat på dom själv än.. vi har filmat med videokameran också, så vi ska klippa ihop lite och lägga upp här, kul va (:

vi hörs lite senare. ta hand om er. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vad härligt att resan hem gick bra!!

ser fram emot fina bilder från resan =)



kram!

2008-12-04 @ 05:12:39
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: linda

skönt att höra att resan gick bra, själv åker jag och sällskap på onsdag! första gången, lite nervöst men spännande :) vore jättekul att få se era bilder innan jag åker så man vet vad som väntar och vad man ska köpa ;) ha det underbart i julmyset här hemma :) kram

2008-12-04 @ 06:36:56
Postat av: Tanya

Välkommen hem =) Låter verkligen som ni har haft en underbar resa, och tänk sen.. komma hem till juliga sverige! =)Har ni fått någon snö förrästen? Kram

2008-12-04 @ 12:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback