julkänsla

åh va mysigt vi har det just nu. eller vi har verkligen haft det mysig hela dagen idag! julmarknaden på gröna lund var inte alls lika mysig som förra året, mycket mer folk och kaos, men vad gjorde det, jag var ju där med min kärlek. och då spelade det ingen roll. vi drack glögg och åt brända mandlar! mums! sen åkte vi och handlade en julgransfot,. en riktigt bra! som visar när det behövs vattnas och man skruvar inte fast granen utan trampar på en pedal. perfekt! (: sen åkte vi hem, alexander gick ut med adolf och jag värmde på broccolisoppan som blev över från tjejmiddagen och gjorde nya vitlöksbröd! vi tände fjärde ljuset och satt och njöt och bara tog det lugnt! underbart att det snart är jul. ikväll snöade det lite här också! vi blev helt saliga och satt och hurrade mer eller mindre i bilen... haha, stackars oss stockholmare som nästan aldrig får se snö ^^ har sagt till alex att när vi blir äldre så får vi köpa oss en gullig lite stuga i fjällen och åka dit och fira jul. för en jul utan snö är ju mindre kul faktiskt! men det går (: efter middagen åkte vi hem till mamma och fikade glögg och pepparkakor och hämtade våran kungsgran som varit hemma hos henne! spelade lite sällskapsspel och tände fjärde ljuset även där (: sen åkte vi hem med granen och nu har vi precis fått in den och den står fint i nya foten på nya julgransmattan (: så fin! vi ska plocka iordning lite här och sen ska vi göra glögg och klä julgranen tillsammans och lyssna på julmusik! så mysigt! har julkänsla från topp till tå och nu luktar det verkligen jul här hemma också! det kommer bli så fint med ljusslingorna och alla fina kulor som vi samlat på oss under dom här åren! (: imorgon lägger jag ut bilder på den! ska fota flitigt ikväll. en sak som jag verkligen önskar mig är en liten digitalkamera! jag saknar att kunna ha med sig en kamera överallt. vi kan ju ta med oss systemkameran, men det orkar man nästan aldrig.. så det ska inhandlas om jag inte får i julklapp, vilket jag inte kommer få, eftersom jag inte nämnt det förens nu :P

ska hjälpa min älskling nu och sen ska vi mysa ordentligt! imorgon ska sista julklapparna inhandlas och jag ska handla det som ska ligga i älsklingens julstrumpa! ÅH, snart är det julafton!!!!

hoppas ni står ut med alldeles för lite bloggning nu.. jag har så sjukt mycket att stå i.. vi är knappt hemma, och när vi är hemma så snurrar vi runt och fixar med massa! så bloggen blir lite lidande nu. men, snart har jag massa tid igen (:

älskar er alla! puss&god natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback