julklappsinslagning!

tar en liten paus i julklapssinslagningen! jag sitter i sovrummet med tusen saker omkring mig! papper, julklappar, tejp, snören, ettiketter mm. och älsklingen sitter i klädkammaren och slår in mina! gissa om jag är nyfiken :D idag har vi handlat klart alla julklappar och det är skönt (: nöjda är vi med inköpen och jag fyndade även två limegröna living handdukar från hemtex idag (: vill blanda in lite färger. vi har ju bara vita handdukar nu. så man får passa på när det är rea!  vi åt lunch i farsta också och det satt fint efter allt springande i affärerna!

nu är vi som sagt hemma och fixar med julklapparna! ska värma lite glögg till oss också, sen ska vi klä klart våran fina gran! det är så himla mysigt med julgran hemma! julkänslan kommer om den inte fanns där innan när julgranen kom in! man sitter och njuter och tittar på den. vackert! mm (:

jag fotade lite egobilder idag! ser helt slut ut efter dagen! och jag måste verkligen klippa min låååånga lugg ^^ ska färga håret också innan julafton (: visst har jag fått långt hår! och längre ska det bli. satsar på rumplångt som jag hade när jag var liten skit (:

ska värma den där glöggen nu, hoppas ni har det bra?! (: hörs senare. då med bilder på granen! puss&kram kära ni (:











Kommentarer
Postat av: helena

Kan du inte ringa mig gumman?

2008-12-22 @ 21:49:51
Postat av: carin

Låter som en bra dag :) längtar efter bilder på julgranen :) Å få se eran julstämning där hemma :) Vi klär granen i morgon vi, fast vi har faktiskt en plast.. :) Men det får duga det med. Ta hand om er. Kramar

2008-12-22 @ 21:51:47
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Önskar er en riktigt mysig & skön jul!! :)

Kulkramar!

2008-12-23 @ 10:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback