Lördag och julstädning!

hej allihopa! hoppas att ni mår toppen idag! jag sitter i våran "nya" fåtölj. den är helt underbar. skönaste fåtöljen vi prövat! vi har testat mängder med fåtöljer för flera tusenlappar och den vi köpte för 150 kr är skönast (: perfekt läsfåtölj, slappfåtölj, mysfåtölj, tittatvfåtölj och datafåtölj! mycket nöjda! och den var finare i verkligheten också.

vi har precis gjort en grundlig julstädning. känns riktigt skönt att få det ordentligt städat innan vi pyntar granen osv. och ikväll kommer min vän ida hit på tjejkväll. ska bli så mysigt! hon äger en skönhetsalong och ska ta med sig massa ansiktsmasker och krämer och sånt. vi ska färga ögonfransarna och fixa oss fina (: sen blir det film och middag med vin. ska bjuda på hemgjort broccolisoppa med vitlöksbröd och vitt vin. hon är vegitarian så det blir bra med sån soppa (: sen sover hon här! :D alex kommer hem senare ikväll, han ska träffa sin familj och äta middag där.

igår var vi hemma hos mamma och julbakade på kvällen. vi mötte upp henne efter att alexander hade varit hos optikern.. han har fått sämre syn på ena ögat, men det är så lite så han behöver inte glasögon om han inte vill. men det kan ändå vara skönt när han kör bil, går på bio osv. och han är såå fin i glasögon! åh (: men han vill inte ha.. så kan det vara.

vi mötte iallafall upp mamma och åkte i våran bil till coop. handlade all mat till julafton och sen åkte vi och åt pizza. sen åkte alexander hem med maten och släppte av oss i centrum och jag och mamma valde ut en kungsgran till henne. i år har dom höjt priserna på alla julgranar.. kostade 400 kr.. när jag var liten kostade dom typ 120 kr :P efter mycket väljande och tittande på alla granar, så hittade vi en (: släpade hem den till mamma och sen började vi baka. choklakola, världens godaste smörkola och knäck! allt blev jättegott. drack glögg och gjorde apelsiner med nejlikor!

sen åkte vi hem och la oss. trötta efter en mysig kväll. bäddade om adolf och katterna och bädde rent i våran säng. sen sov vi som två stockar!

vaknade vid halv elva, alex gick ut med adolf och jag gjorde frukost! sen har vi bara städat och så. alexander ska iväg snart och jag sitter i morgonrock och tänkte blogga lite eftersom jag inte varit så bra på det de sista dagarna. förlåt för det.

hoppas att ni får en jättemysig dag! massa pussar&kramar! (:



Kommentarer
Postat av: Pinar

Ååh vad skönt att bara betala 150spänn för en soffa som man är nöjd med!

2008-12-20 @ 13:40:47
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Anna

Har oxå julstädat lägenheten med min sambo. Skönt när det är färdigt :) Fast vi ska inte fira jul i vår lägenhet utan åker hem till föräldrarna. Måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Kram

2008-12-20 @ 14:57:01
Postat av: fanny

pinar: verkligen! en ny favorit här hemma :) kram!

2008-12-20 @ 15:06:50
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

anna: vi ska inte heller fira julafton här hemma, utan hos min mamma :) men vi ville ha julgran ändå! det är ju så mysigt! vad glad jag blir! tack så mycket :D kram

2008-12-20 @ 15:08:02
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Annica

Låter som att du kommer få en toppen kväll och det är aldrig fel att fynda, det tackar nog plånboken för i dessa juletider =)



Vad mysigt med en levande gran, Själv får man dras med en plast som enbart innehåller en ljusslinga för tillfället, har nämligen en liten kisseunge som bara älskar att klättra och ha sig i granen.

2008-12-20 @ 15:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback