måndag!

hej på er. hoppas ni mår bra? (: jag sitter och dricker kanelte och har precis ätit lite risgrynsgröt till lunch. det börjar redan bli mörkt utanför och jag har tänt massa ljus här i köket. mysigt! jag älskar ju ljus! julradion håller mig sällskap.. vi har på den hela tiden när vi är vakna! bra sällskap!

jag har inte gjort så jättemycket idag.. delat upp chokladkolan som jag gjorde igår, ska slå in den i smörpapper snart också.. men mesta tiden har jag suttit och kollat utbildningar. har fått mycket bra information. det lutar åt några saker.. många som frågar vad det är vi tänkt oss, men jag vill inte säga innan jag vet helt klart vad det blir. fjantigt va :P ni får stå ut. det är några som jag väljer mellan iallafall. och det ska bli riktigt kul att få börja plugga! längtar mycket! längtar efter att få ta ett steg närmare våran framtid tillsammans! känns underbart. och det känns riktigt bra att både jag och alexander har höga mål! som sagt, vi vill tjäna bra båda två och kämpar gärna för att kunna göra det också. jamenar två år kan man ju stå ut för att kunna få den framtiden man verkligen vill ha? (: absolut!

ska dricka upp mitt te nu och sen ska jag göra ett kollage.. kommer upp i bloggen snart! ha en jättemysig måndag! puss&kram (:


här är en lista på de bäst betalade jobben i sverige.. ta lönen och gånga den med 0.7 så får ni fram lönen efter skatt!





Kommentarer
Postat av: Johanna

Hihi tackar :D

Hihi hjo de går fint, lite problem med vikten men hon börjar gå upp nu..

Klart vi ska fika.. :)



Tell me hur va er lyxiga resa?

kram Johanna

2008-12-15 @ 15:54:24
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Gillar verkligen din blogg :) Vad spännande att välja utbildning. Själv har jag bara jobbat några månader efter tre års plugg på universitetet. Fast jag har då verkligen inte valt rätt yrke om jag vill ha en hög lön.... men jag trivs super, så jag är glad.

2008-12-15 @ 16:58:36
Postat av: Tini

Jag är sjuksköterska och har 19500 i lön, långt ifrån de 26 000 som står i ditt inlägg.

2008-12-15 @ 17:00:24
Postat av: Helena

Vill bara att du ska tänka på att om man tjänar så "mycket" så drar de oxå mycket mer i skatt gumman än bara 30%. Men det kanske du viste?

kram på dej!

2008-12-15 @ 17:02:12
Postat av: kajsa

du har väl inte ens en gymnasieutbildning? kanske ska ta o ta tag i det innan du inbillar dig att du ska utbilda dig till nåt som kommer ge dig 30tusen i månadslön.

2008-12-15 @ 19:22:20
Postat av: Lina

haha jag är väl dum nu, men ska ni plugga till samma sak? låter som det :P

blir spännande att höra vad du valt sen, inte läkare eller psykolog iaf om du bara ska plugga två år... själv ska jag bli mäklare, dumt såhär i finanskrisen, men jag tror verkligen yrket är skoj och läget vänder ju om några år. pengar är inte allt :-)

2008-12-15 @ 19:34:18
URL: http://lina-n.blogspot.com/
Postat av: allicen

Hej Fanny!

Länge sen jag skrev nått nu... :)

Tänkte fråga vart du hämtat den här listan, skulle vara kul att kika lite mer på den!

(Tycker fö att ssk lönen på över 26 verkar hög, är det med nån spec. inrikting? det mesta jag hört för ssk är 24 och ofta händer det att lönerna ligger lägre om dom jobbar inom landstinget mot om dom är i kommuner, som sagt det skulle vara kul att titta närmare på listan!)

2008-12-15 @ 20:17:44
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: m

Du vet väl att skatten inte är detsamma överallt?!

Och väskan du köpte i thailand, en "lui" vuitton? tror du menar louis vuitton. men kul att du tror på dig själv! det ska man göra

2008-12-16 @ 12:35:06
URL: http://thewardrobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback