mysig kväll

sitter i köket och väntar på att degen till våra lussebullar ska jäsa klart, sen ska vi baka (: vi har det riktigt mysig här hemma! julmusiken är på och massa ljus är tända! jag var ute och satt upp en ljusslinga som vi köpte idag på balkongräcket, blev jättefint! vi satte på oss våra jackor och skor och gick en liten promenad runt huset och kikade hur all julbelysning ser ut utifrån. vi har helt klart mysigast  jag älskar den här känslan i kroppen. njuter för fullt. man ska ta vara på sånna här mysiga tillfällen. uppskattar verkligen att alexander är ledig och vi kan hitta på sånna här mysiga saker tillsammans. han är underbar att umgås med, mysigare människa finns inte. sen blir det fika med varm glögg och nybakta lussebullar tillsammans! vad gott det ska bli (:

vi planerade dagarna framöver som älsklingen är ledig..

6/12 - handla julklappar, baka lussebullar, fika med lussebullar och glögg, myskväll.

7/12 - julhandla i stan med helena och fika, älsklingen åker med in men handlar på sitt håll.. klappar till varandra ska inhandlas (: julmarknad på gröna lund med glögg, pepparkakor, julsånger och små hus med julklappar och julpynt.

8/12 - åka till kungens kurva och handla sista julklappen till mamma sen är hennes färdiga, gå till ikea och handla julgardiner dom röda och ljus. sen går vi på bio! myskväll.

9/12 - lyra möte mellan 10-12 med alexander. slappa och mysa hemma efteråt.

10/12 - lyra för min del (: och julhandla i huddinge centrum efteråt.

sen ska vi på skansens julmarknad också, men det blir nästa gång alexander är ledig! nu ska vi baka vidare. puss&kram.



recept på lussebullar i min bok som jag fick av mamma förrförra julafton "en riktig jul"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback