risgrynsgröt

hej på er, har ni haft en bra tisdag hittintills? min dag har varit jättebra. vi var på möte på lyra tillsammans, jag och älsklingen och varje gång vi går därifrån är man fylld från topp till tå med kärlek, värme, ömhet och är otroligt närvarande. vi går dit tillsammans och bygger en stark och stabil grund för våran framtid. lär känna oss själva och varandra ännu bättre och går på djupet. vi sammarbetar mycket och gör övningar tillsammans. riktigt kul är det och man känner så starkt att det är vi. vi:et är en viktig detalj. man blir helt lugn och harmonisk i hela kroppen. jag älskar att gå dit! mysigt!

när vi kom hem åt vi risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk, drack chaite och åt pepparkakor. tända massa ljus och myste, pratade om tog det lugnt. och nu har vi lite tid att sitta vid datorn. bestämt oss för att stänga av datorerna vid 22.00 varje kväll för att hitta på mysiga saker tillsammans. ingen tv, ingen dator.. bara vi. fika tillsammans, tända ljus, prata och kramas massor. gå ut och gå på mysiga promenader, ligga i sängen och kramas eller någonting annat. en bra regel (:

sitter och lyssanar på julradion.se mysigt med julmusik tycker jag! sen håller jag på att leta julgaridner. dom på ikea var inte lika fina som jag hoppats på, vill ha mörkröda. dom har ett par i mörkrött sammet.. men dom kostar 699 kr och jag kan tänka mig att dom drar åt sig massa damm och hår.. vi får se. letar lite på ellos och så.. bättre priser där också (:

ska fortsätta leta! vi hörs senare. puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Smilla

Vi har köpt mörkröda panelgardiner på Ica Maxi av alla ställen men de kostade bara 119 kr för 2 längder och snygga tycker jag! Kolla hur de ser ut:



http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5885064

2008-12-09 @ 18:10:27
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla
Postat av: Malvi

Hej gumman.. Kan du lägga till mig på msn? Min e-postadress ser du va? Har nåt viktigt jag vill dela med mig av till dig och Alle. Kram

2008-12-09 @ 18:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback