sista natten på 2008

hej på er (: hoppas eran kväll varit mysig! jag har mest gjort "nödvändiga" saker och nu när jag kollade på klockan så fick jag bråttom! måste komma i säng så jag orkar med att fira det nya året imorgon (: det ska bli så himla mysigt! pratade med mamma nu i 40 min och hon sa gång på gång "jag ser verkligen fram emot att få komma imorgon till dig, du gör alltid så fint gumman!" hon är så söt (: jag är glad att få fira nyår med dom! jag har inte firat nyår med min mamma sen 1999. och det är ju 8 år sen nu. så det är verkligen på tiden! bättre sent än aldrig som min mamma sa (:

har bäddat rent i sängen med fina gråa påslakan och jag tänkte ta en snabb dusch och bara duscha av kroppen innan jag smörjer in mig och sätter på pyjamasen! ska bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng. kanske därför jag bäddar rent så ofta? (: imorgon ställer jag klockan på tio och gör en god frukost! är riktigt sugen på havregrynsgröt med färska hallon (tänk att dom säljer sånt nu i dec) inget mig emot! det ska bli gott. sen ska jag färga håret, ha lite hemmaspa med ansiktsmask från lush, inpackning och raka benen.. inte ofta jag hinner eller orkar med det.. nu när det är vinter, men det är nog snyggare med rakade ben under ett par tunna strumpisar.. (: har ni bestämt er för vad ni ska ha på er imorgon? jag är sådär lagom bekväm av mig och skulle helst av allt vilja ha på mig mjukisbrallor, sån är jag. men det är ju lite roligt att klä upp sig också (: så det blir nog klänningen jag fick av alexander i julklapp. den är så snygg! (: tyvärr får jag dras med mina glasögon imorgon. får göra det bästa av det och sminka mig en massa :P och ta av mig dom när vi ska fota, haha! jag vågar inte ha linser i nu när jag inte känner mig helt hundra i kroppen. har föresten köpt ett par bågar från en internetshop. fick hem massa olika och prövade. skit snygga och kostade bara 390 kr med glas (: toppen! kommer väl om två veckor ca! så kan jag använda glasögon utan att skämmas!





såhär ser dom ut. svarta och lite fyrkantiga! (: men ljusbruna på insidan så dom blir ändå inte så hårda mot ansiktet.

jag ska nog ta och röra mig ifrån datorn nu, bara dricka upp mitt te! hoppas ni sover så gott. och det hoppas jag med. har legat och vridit och vänt på mig dom senaste två nätterna. kanske är nervös för allt som jag ska sätta igång med nästa år. plugga, jobba och renovera kök! fy va kul (:

puss&kram darlings!



Kommentarer
Postat av: Malvi

Gott nytt år Fanny (och Alle)! Hoppas 2009 kommer motsvara alla era drömmar och förhoppningar!:)



Förresten så ser din blogg konstig ut i Firefox Fanny, bara så du vet..

2008-12-31 @ 03:23:13
Postat av: Annica

Själv får man glatt spendera nyår i soffan, magen min mår inte bra.

2008-12-31 @ 11:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback