träning efter julledigheterna!

japp, i januari står jag och min bästis och flåsar på gymmet. längtar riktigt mycket! börjar få lite smått ångest över allt man vräker i sig. känns bra att hålla sig till lördagar och det här frosseriet får min mage att kaosa! så jag längtar tills i januari! jag var inne på ellos och kikade lite på träningskläder. det känns viktigt att känna sig fin på gymmet! har hittat ett linne som är fint! och inte så dyrt heller (: är lite allergisk mot det där slippriga tyget som finns i många träningskläder, men det här linnet verkar vara mest i bomull.

så, ett av mina nyårslöften är - träna minst 2 ggr i veckan! beroende på hur mycket annat jag har att göra. och en sak är säker, jag tränar inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att må bra i kroppen (: då är det roligare, när man gör någonting för sig själv.





Kommentarer
Postat av: Marielle

Varför ger du bara inte sjutton i att äta de där onyttiga? Alltså om din mage strejkar så betyder ju det att den inte vill ha så mycket av det din mun tycker om;).

2008-12-18 @ 16:31:17
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle: haha, jag slits mellan "men det är ju så gott och det är ju december en gång om året" och "gud nu har jag sådär ont i magen igen, varför ska jag äta det här" :)

2008-12-18 @ 17:18:39
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback