ansiktsmask från lush

god kväll. hoppas ni mår bra! det gör jag för min huvudvärk har gett med sig utan en ipren, skönt. sitter och letar efter goda recept på arla och vi har bestämt att vi ska äta sund och nyttig mat den här veckan. mycket basmati ris och kyckling. sugen på det (:

vi var i skärholmen och tittade runt, var inne på stadium, men jag är kräsen. allt är utplockat, så nu funderar jag på att leta på blocket, vissa säljer ju sina jackor som knappt är använda. så varför inte (: måste bara hitta den där jag vill ha också. det är ju nu vintern börjar känns det som, visst det är vår i mellan åt, men nu när man tittar ut genom fönstret så är det snökaos (; mysigt att vara inne då.

snart ska vi åka till coop och handla nästa veckas mat, sen hem och bara mysa. älsklingen jobbar imorgon så jag får ju passa på (: imorgon är det melodifestivalen och det ska jag se på! myskväll blir det.

sprang in på lush och köpte min favorit ansiktsmask också. har blivit jätteduktig på att ta hand om min hy. vilket har resulterat i inga finnar osv. som jag kunde få när jag fick mens. och ansiktsmasken var slut från lush, så nu har jag en helt ny (: den gamla räckte över ett år. och den kostar 119kr. helt okej (:

image4139



Kommentarer
Postat av: Molly

oj, över ett år? får man fråga hur du använde den? morgon och kväll varje dag eller mer sällan? hur många ml är det i? ursäkta utfrågningen :D

2008-02-16 @ 16:39:31
URL: http://desi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback