dagen!

idag har vi farit runt vill jag lova. är helt slut nu, klockan åtta ska jag bänka mig framför tvn och titta på simon och tomas och äta färsk annanas, mums!

efter besöket hos min psykolog kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte vill kungens kurva och gick in på media market och köpte våran efterlängtade vattenkokare från bosch. det är den här fast i svart och rostfritt ist för grått och vitt. mycket fin (: 599.. var ett helt okej pris. våran gamla har lagt av helt nu.. den ville inte längre, så det var nödvändigt eftersom vi dricker te flera ggr om dagen.

efter det gick vi in på en telenor butik och lämnade in min mobil.. jag tappade den i glas vatten för några kvällar sen, skit smart va (; har alltid vatten vid sängen i ett glas och mina katter gillar att dricka ur det.. så jag la min mobil över glaset för att dom inte skulle komma åt vattnet.. och när jag skulle ta bort den så plums..! skit.. så nu har jag knappt hört vad de som ringt till mig har sagt, alex får skrika åt mig i telefonen och jag hör nästan inget ändå :P folk måste undra om vi är galna. haha. men men, vi gick in och skulle lämna in den på lagning.. enligt honom i butiken kommer jag få en ny.. och jag har ingen aning om vilken.. känns ju kul. tänk om jag får en skit dålig. jaja. får väl klaga lite då (; jag ringer och smsar för nästan 800 kr i månaden, sjukt.. känns knappt som jag använder mobilen.. men det gör jag minsann.. så han gav mig ett erbjudande. jag har en fast månadsavgift på 600 kr och sen kan jag ringa gratis, smsa, mmsa och videosamtal upp till 6500 kr i månaden.. inte för att jag kommer ringa så mycket, men nu behöver man inte oroa sig för att man får en chock sen när räkningen kommer. nu vet jag att det är 600 kr i månaden.. skönt. så nu har jag fått en lånetelefon, skit snygg ;D haha. stor som en tegelsten och inte liga smidig som min rosa samsung (; men den fungerar ju och jag hör vad folk säger.

sen gick vi in och provade en svart fjällräven jacka.. jag har ingen vinterjacka.. så det måste inhandlas, tyvärr var den svarta slut. fjällräven eskimo har jag riktat in mig på.. har hört att den ska vara riktigt varm och mysig (:

sen åkte vi hem och städade och lagade middag, och älsklingen har precis åkt till jobbet. en timme kvar tills tv dax. funderar på att läsa lite inredningstidningar och dricka te.

puss (:

image4029



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback