Glad!

har precis sagt hej då till älsklingen som ska åka och jobba natt. är mät och belåten (: vi åt  kycklingfiléer som jag marinerade med klyft potatis och sallad. gott var det.

om fem min ska jag och mamma på en visning av en lägenhet, spännande. egentligen är jag inte alls sugen på att åka dit, men jag får väl orka ändå.

bankbesöket gick bättre än väntat. så skönt. jag har alltid haft en bild om att bankpersonal är strikta och tråkiga, det var helt tvärt om.. vilka fördommar man kan ha då (; vi satt och skrattade så vi vek oss. honm var riktigt kul (: vi får låna en och en halv miljon. också bättre än vad vi väntat oss. och hon sänker räntorna kraftigt då alexanders föräldrar jobbar på bank. perfekt. vi kommer verkligen sänka våra boende kostnader, känns otroligt skönt. jag har även bytt bank från nordea till swedbank.. fått ny dosa och börjat pensionspara.. köpt aktier, bla bla.. och det känns ju bra (: vuxen poäng!

har storstädat när vi kom hem, så ikväll kan jag bara slappa. skönt. ska plocka undan i köket efter middagen och sen bara mysa (: det blir mycket bloggande ikväll. är på blogghumör!

nu måste jag rusa och kika på lägenheten, pussar!



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Kikar in en snabbis, ska kika färdigt på Gynning sen hoppa i bingen. Huvudvärken är så jobbig. :(Ramen jag ahr heter RIbba & är från IKEA. det finns ju tunnare svarta ramar också på typ Gallerix. Men jag trivs med den vi har. SOv så gott tjejen! Vi hörs. Kram

Postat av: Marie

Haha, hur har du levt utan Bankdosa innan? ;) Typ kan-inte-leva-utan-pryl här hemma :p

2008-02-06 @ 17:17:33
URL: http://majsanx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback