godkväll sötnosar!

sitter och tittar runt på hemnet, finns massa fina lägenheter just nu. har skickat ett mejl till älsklingen med massa länkar, så han får kika på dom också (: ska verkligen bli mysigt att flytta. längtar så himla mycket. jag ser fram emot att ha en lägenhet som passar oss i storleken, jätte fancy med stort, men gud så mycket mer och städa och ta hand om. nej, det passar oss perfekt med en två på ca 60-70kvm. ska bli så skönt (:

vi har varit ute på en mysig kvällspromenad, gick och handlade tuggummi och pratade, skönt att komma ut, suttit inne hela dagen och kollat på film. skönt, men det var skönt att komma ut också (: och nu ska vi se en till film. sitter och äter nötter, mums! ska sova tidigt ikväll, mysan ska upp och skriva körkortsteori imorgon, så vi ska gå och lägga oss efter filmen. ska ligga och läsa inredningstidningar och packa innan. imorgon ska vi till inredabutiken och titta på massa inredning (: det var därifrån jag fick min fina pressent från malin (: ett jättefint tidningsställ från Koziol. sen ska vi ta en fika och sen går mitt tåg runt åtta, älsklingen hämtar upp mig vid 23:30, och det ska bli helt underbart att få krama om honom igen (: längtat!

nu ska vi kolla på film och ses packa och sova (:

image4258

fina tidningstället från min fina vän malin (: kommer vara perfekt att ha i sovrummet eftersom jag har så mycket tidningar där!

puss på er.



Kommentarer
Postat av: helena

vad gulligt av Malin å köpa en sådan fin present till dej gumman!
hoppas hon blev glad för sin!
Du kan väl ringa mig imorgon nått, annars ringer jag dej =P

2008-02-24 @ 21:24:26
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej gumman! Vad bra att du blev nöjd fast den var ett "sistaminutenköp". :S
Jag tyckte själv att den var fin och hade gärna haft en sådan vid min sida av sängen där man kan ha de senaste numren av inredningstidningar. :)
Kanske jag slår till på ett någon gång? :)Kul att du har hittat så många olika lyor. Hoppas att du visar upp
de av intresse på bloggen sedan. Förstår att det känns lite ivrigt att hitta en drömlya. :) Snart kommer den ska du se!

Nu ska jag hoppa i bingen, ska ju i väg i morgon.
Sov så gott vännen! Vi hörs! Puss & Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback