hello.

håller på att koka lite ägg och ska äta lite mackor med älsklingen. sen måste vi ner till centrum och lämna in ett paket på posten och handla pitabröd till middagen, vi ska äta chiliconcarne, mums! det blir ingen bio ikväll, mamma är trött så vi ska hyra film och mysa (: sen är det ju lets dance också, inget favorit program direkt, men mamma ville se det. tänkte baka idag också. det är så kul (och gott) till filmen. tror älsklingen laddat ner juno åt oss nu, ska se om den är klar. så får vi se den ikväll ändå (: perfekt.

ska även planera bröllop ikväll, det har stått lite stilla tycker jag. det är inte långt kvar nu! vi fick bröllops handboken i julklapp av mamma, den är perfekt att få tips ifrån. jag blev så glad också igår när mammas kompis ringde och sa att hon så gärna vill hjälpa till med blomstervalvet (hon är florist) och vi får det så mycket billigare, skönt, eftersom allt redan kostar en del. så hon fixar min brudbukett, helenas bukett som är min brudtärna, alex blomma som han ska ha, alex bestmans blomma, blomstervalvet, blommorna på dom vita stolarna ute vid vigseln, blommorna på bordet vid middagen och i festlokalen. allt kommer gå i vitt/gräddvitt och babyrosa. fin fint (:

såfort älsklingen och jag har käkat middag och fixat här hemma så ska jag lägga upp lite kollage osv. kom med tips om vad jag ska blogga om, är helt tom i skallen idag! hjälp mig nu!

hoppas ni mår bra (: puss!

image4053



Kommentarer
Postat av: johannah

haha. det känns lite som att jag tvingar dej. haha :D nä, men det är så kul & läsa så jag får vara lite efterhängsen (:

2008-02-08 @ 19:13:35
URL: http://johannahthelin.blogg.se
Postat av: johannah

ÅHH! yes, yes, yes. ska sitta här & klicka på uppdatera varannan sekund! (: haha

2008-02-08 @ 19:26:22
URL: http://johannahthelin.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Ska bli kul att se kollagen! =) Det är kul med kollage tycker jag. Borde göra några snart jag me. :) Kraaoom


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback