lurifax

Jag som skulle blogga massa ikväll.. hm, vad hände?! jo jag fastnade på hemnet såklart. har hittat en del intressant, men vi är ju så jäkla kräsna..! jaja, vi letar vidare och slår till när vi hittar den perfekta bostadsrätten (: känsn otroligt skönt att ha lånelöfte iallafall. är så glad så glad (: har nog plågat alla jag känner med våra planer med kök, badrum, slå ut väggar bla bla. tur att jag har vänner som orkar med mitt tjaffs! hii.

ska duscha snart och sen äta lite mackor och chocklad, tömma diskmaskinen och ladda med nytt och sen lägga mig och läsa, imorgon ska jag upp vid nio, sminka mig och klä på mig och sen kör mami mig till arbetsterapin. tänk, ett steg mot ett "vanligt" liv. ska bli spännande. och går jag dit, får jag min inredningsutbildning betalad, skryt skryt, men det är jag så glad för (:

upptäckte en kul sak för några dagar sen när jag flyttat upp löshåret.. mitt egna hår är bara 4 cm kortare än löshåret.. så det har minsann växt :D ska spara ut riktigt långt. det är fint med långt hår och jag har haft kort länge. kul att veta va (;

nu är det 15 dagar kvar tills jag åker ner till mysan och hässleholm, vi ska hitta på massa skoj. blir en tripp till malmö, gå ut och dansa på krogen, för min lilltjej har minsann fyllt 18 (: massa mysiga filmkvällar och annat skoj. längtar! på lördagen ska jag och malin träffas och det ska bli så himla mysigt! ta en fika och tjattra. vi har fått så bra kontakt och det är jag glad för. en mycket fin person den där mauolin (:

men nu ska jag väl ta att slita mig härifrån, är lite stel i kroppen efter allt datasittande nu på kvällen.. jäkla hemnet (: skönt att jag vänt på dygnet igen. det tog ett tag, men det gick ju tillslut (: nu är jag riktigt trött vid nio, tio.. skönt.

sov så gott! kram ♥





Kommentarer
Postat av: Mysan

ingen längtar så mycket som jag gumman, you are my hero

2008-02-05 @ 23:10:04
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Jag längtar med. :)Men tiden kommer gå fort! :)
Kraaoom

Postat av: Malin Inspiration & design

Tack för du skriver så fint om mig. :) DU är också en fin person. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback