malmööö

Där har jag och mysan varit idag (: shoppade för 1964kr. men eftersom det var rea på allt jag köpte (nästan) så gick det på runt 600 kr (: bra va!? och på lördag ska jag träffa malin, har köpt några pressenter till henne också (:

image4211

svart tröja från monki har kostat 200 kr, jag gav 20 kr

image4212

ännu en oversize tröja från monki har kostat 200 kr, jag gav 20 kr (snyggare med jeans till)

image4213



klänningen jag bloggade om häromdagen, hittade den! (: en liiiten sprucken söm, som ska sys så jag fick den 100 kr billigare. alltså 249 kr ist för 349 kr.. och då hade jag pressentkort att betala med från h&m

image4215

jag fick 100 kr över på mitt pressentkort på h&m och hittade på barnavdelningen den här snygga skinnjackan i stl 146. den kostade bara 149 kr, det var kampanj, fanns även svarta, men jag har redan en svart (: så jag fick lägga till 49 kr utöver mitt pressentkort (: (ursäkta att jag blottar mina snygga boxertrosor)

image4216

vit mysig tröja från monki har kostat 350 kr och jag köpte min för 20 kr.

image4217

guld brallor, stod och skrattade åt dom först, men dom var jättesköna och helt okej fina på. kan vara fint med svarta stövlar, svart tröja kanske ute på krogen? har kostat 400 kr på monki, jag gav 20 kr

image4218

röd tvålpump i plexiglas från lagerhaus, har kostat 99 kr, jag gav 29 kr. vi ska ha grått golv, vita väggar och röda accentfärger i badrummet sen (: blir fint med röda och vita handdukar. och sen den här.

image4219



jag har varit jättenervös över skorna jag aldrig hittade till våran bröllopsdag. det var precis såhär jag ville att dom skulle se ut, jag hade lixom skapat mig en bild i huvudet (: och eftersom vi ska ha silver, vitt och rosa som färgtema på bröllopet så fick det bli silver ballerina med vristrem. kostade 159 kr innan och jag fick dom för 99 kr på rean. har läst på bröllopstorget att de flesta köper sina skor för flera hundra kr.. inte jag :D är skitnöjd

image4222



har även hittat min bröllopsväska i silver från glitter (: vi har kollat på massa väskor idag, men alla var så tantiga.. så den här passade perfekt, passar bra ihop med skorna också (: 129 kr

image4224

hårnålar jag ska ha i min fina frisyr på bröllopsdagen (: blir fint ihop med swarovski halsbandet och armbandet. 39 kr / st, fick den ena gratis.

nu ska jag få massage av my, min rygg värker ): sen blir det film, mysigt!

puss!






Kommentarer
Postat av: Mysan

Gumman har haft en helt underbar dag. Tack älskling!

2008-02-21 @ 21:42:01
Postat av: reine liil

Byxorna var ju klockrena! :D

2008-02-21 @ 21:55:53
URL: http://refia.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Äntligen har du skrivit något! =) Men du! Rackarns vicka fynd hon har gjort!! Nu vet jag vem jag ska ha med mig när jag ska fynda. ;) Kalasbilliga prylar ju!!
Storfyndare där!!! :) Så kul att du hittade silverskorna som såg ut precis som du hade önskar. Perfekto!!!! Guldbyxorna var fräna ju! Jag har en guldtröja. :) Men lite glitter i. :)Skinnajackan var asasnygg, vilket kap! jag har liknande i svart. :)
Fan vad nöjd du ska va med inköpen hörru! Mste berömma My lite med. Ascool bensintankdunk (hetere så?) hon har teven på. Fränt!!! Just ja, höll ju på att glömma. Fin klänningen var, du klär i grönt. :) Din färg. :) Kul att få se ditt söta nylle igen häähääää. Gonajt & sov gott med er!!! :) Själv e jag trött som en lus. Snnnarrrrrkkkk!

Postat av: Marielle

Gröna klännigen vill jag ha jue! Guldbyxorna förstå ja du köpte för du passade i dem men jag hade nog garvat åt dem med först som du hehe.. Sen va silverskorna riktigt snygga!! Å den vita töjan vill jag oxå ha! Du är en riktigt fynderska Fanny:D!

2008-02-22 @ 12:04:15
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback