me like.

jag gillade verkligen den här vita sänggaveln som en tjej på mininredning "petran" har ritat själv och sen har hennes kille gjort den. det hade ju varit perfekt. gillar förvaringen, så slipper man klumpiga sängbord. även fast dom vi har nu är jättebra då jag har en del däri (; men vi pratade iallafall om att man kanske ska försöka sig på en sån här modell?! vad tycker ni? tänk vad fint det hade varit i nya lägenheten.. vitt trägolv, vit stilren sänggavel, vita väggar, vita medaljongtapeter som skimmrar lite, vit samsung lcd tv uppsatt på väggen mitt i mot sängen, rosa mimou kuddar på sängen blandat med vita fuskpälskuddar, ljusslingan jag pysslade ihop idag.. gud vad fint *drömmer* i sovrummet ska vi ha vitt, vitt, vitt och såklart rosa som accentfärg och byta ut mot lila i mellanåt.

här är iallafall bilden på sänggaveln. gillar att det går att ställa ljus på den eftersom den är lite bred (: dock kommer vi nog inte sätta dit spottar, eftersom vi kommer ha det inbyggt i taket.

image4324



Kommentarer
Postat av: Malin Inpsiration&design

Hej Hej! näe nu börjar det bli rskrämande gumman. Jag visade den sängen för M i går. Vill ju ha en liknande. :) Jag har en ritning på en liknande gavel men hittar typiskt nog inte den. :( Mattias ska göra en säng men vi vet inte när det blir av, har ju så mycket annat att fixa med nu som du vet. :S

Hoppas du mår bra vännen & att det gick bra med lamptillverkningen i går. :) *Nyfiken i en strut*. Mår inget vidare i dag heller. Usch! =(

Men nu är det Fredag & man kan hem & slappa sedan. Ska bli skönt!

Hörs sen! Kramisar!!

2008-02-29 @ 09:21:13
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin Inpsiration&design

Hehe, ja du, fråga min gubben om det. Det är han som står för hjärnan med bygget. ;) Jag ha rju mimna idéer på hur jag vill det & så får han lösa resten. Jag har ju velat ha en ny säng nu i flera månader men jag får nog vänta ett antal måader till är jag ärdd. :( Men man kan inte få allt ju. :) Man får vara glad för det man faktiskt har. :) Man jag håller tummarna på att M vill och orkar bygga en gavel till mig någon gång. :)Vill inte stresa honom hellr ju. Han ska ju fixa me dhatthylla, sideboard & sen ska lillemans rum fixas. :/ Det känns lite mycket i bland men man har ju sig själv & skyll ame dnär man är så ivrig. :S Man har väl för mkt projekt på en gång, de tblir ju så nä rmna vill så mycket och får så mycket idéer.

Du gjorde rätt i att beställa kuddarna. Dom är egentligen inte "min stil" men dom gjorde sig fint i Petrans rum. :) Gillade helheten i det rummet.
Dom kommer säkert bli fina i ert nya sovrum!! :)

Jo men vi kan ju höra si kväll kanske?!

Nus ka jag snart kila till bussen. Ska bli så skönt att komma hem. I helgen har vi en del saker vi måste införskaffa til pysselprojekten. Hur går det med lampan?! Har ni mycket kvar?! =) Vilken strlk blir de tungefär. Vi kan inte ha för stor tyvärr!! =( Hade gärna velat ha den största modellen men den måste ju passa in också! =) Vad var d för snören ni använde er av eg?! Som vanligt måste man ge sig av för att hitta sådana saker. :/ Ni har det bra som har nära till allt sånt.

Vill du ringa mig i kväll då?!? !Kramis

2008-02-29 @ 11:21:09
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej! Vet du ngt om höjden på sänggaveln? Håller på och ritar en jag med...och skulle behöva lite tips.

2011-09-10 @ 16:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback