natti natt.

det här inlägget skrev jag i går innan jag skulle sova.. det gick inte att lägga upp det då.. så.

har haft ett mysigt samtal med mysan (: och klockan drog verkligen iväg, men det var det värt ska ta och borsta tänderna nu och värme vetekudden och sen lägga mig i sängen och ringa älsklingen och sen läsa inredning, måste få massa inspiration, så mysigt. kan ligga lääänge och läsa. läser en tidning flera ggr. så kul (: ska bli superkul att praktisera på plaza.. måste ringa chefredaktören nu i veckan!

imorgon ska vi på visning på den här lägenheten. vi har bestämt oss (nästan) för att inte lägga bud på den. känns som det ligger för långt bort från min terapi och ja, den måste jag ju gå på..! sen är badrummet inte alls i våran stil och mäklaren sa att det kommer sänka värdet på lägenheten om vi sliter ut jacuzzin.. så nja. kräsna?! ja en aning. men det ska man vara. jag letar gärna vidare, nu är vi ute efter: ett bra läge (inget kriminellt ställe alltså) mycket grönområden, gärna nära till badplats, nära till ett centrum med butiker, bra planlösning på lägenheten, minst 60 kvm, minst en tvåa, balkong. sen spelar det egentligen ingen roll hur den ser ut, vi kommer renovera upp hela lägenheten ändå. att lägga in nytt golv och måla väggarna vita kostar inte många kr.. det som kommer kosta är köket och badrummet. vi har bestämt att vi ska satsa på att få en lägenhet under lånelöftet, för då kan vi plocka ut pengar och köpa ett fint kök för, så renoverar vi det och lägger golv, måla alla väggarna vita, ev. måla taket om det behövs, sätta dit nya vita lister.. ja fixa allt. sen går vi till banken och låter dom komma och värdera lägenheten som då kommer vara värd mer pga av renoveringen och det nya köket.. och då plockar vi ut pengar och renoverar badrummet. vi har planer vi (: och jag lovar er att det kommer bli sååå fint. mycket vitt! alla möbler kommer handlas nya (som ska bli riktigt kul).. ja. drömmar som går i uppfyllelse! underbart.


idag bestämde vi också att vi ska lägga undan pengar varje månad till insats till villan vi vill bygga (inte vi, men ja) senare.. så det ska vi börja med, sen ska vi även ha ett sparkonto tillsammans där vi ska lägga undan till tex resor, ny diskmaskin.. ja sånt där (: det känns bra. jag är glad. glad. glad. han gör mig så lycklig. jag ser verkligen en fantastisk framtid tillsammasn med honom, min älskade alexander (:

nej ni, nu rinner tiden iväg.


måste bara fråga er.. jag ska köpa klocka, vilken färg tycker ni? den rosa eller den med silver? har svårt att bestämma mig. det är för övrigt min namnsdagspressent av älsklingen min. going! jag blev glader, har suktat efter den klockan länge nu (:

image4091image4092



Kommentarer
Postat av: Marielle

Den rosa tycker jag:)! Den silvirga ser för tråkig ut jag är mer färg mäsnniksa:). Så verkar du gilla rosa med. Men med silver så blir du inte så låst om du vill matcha kläder el så..

2008-02-11 @ 12:57:31
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: madde

den med rosa, passar ditt blogg nick iaf (:

2008-02-11 @ 16:47:16
URL: http://mentalsjukhuset.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback