snart läggdax!

har precis kollat klart på en thriller, hua. älsklingen höll om mig iallafall (: mys! han är nere och lämnar tillbaka filmerna nu innan dom stänger, och sen ska vi duscha tillsammans, sen sitta lite här och sen gå och lägga oss och mysa (: underbart att slippa somna ensam!

idag har vi farit runt, riktigt skönt att komma ut lite. blir lätt att jag sitter inne och tråkar när han jobbar. men det ska det bli ändring på, för i mars ska jag börja övningsköra med älsklingen som då haft körkort i fyra år (: kul ska det bli. sen ska jag gå en intensivkurs, vill få det snabbt avklarat.. annar blir det nog aldrig av om jag känner mig själv rätt (; och när jag tagit körkort kommer jag nog åka till ikea en hel del och kika (: vi har varit i kista och ätit middag, kikat lite i affärer och handlat två fina anteckningsblock på gallerix, ett rött och ett svart med sammets medaljonger. den röda ska vi ha när vi planerar vårat sommarbröllop ♥ och den svarta är min egna uppnå och mål bok. min andra är slut!

till ikea ska vi imorgon, jag och mamma och köpa ram till kakaoplanchen som jag ska ge till älsklingen på alla hjärtans dag (: stenen med budskapet har inte dykt upp än.. känns ju inge kul. mejlade dom nyss, så vi får se vad dom svarar. på ikea ska vi kolla på ett kök i högblankt vitt också. alex får rabatt på kvick, så vi får se om vi köper kök där eller på ikea. men vitt högblankt ska vi minsann ha. jag fingrade mycket på skåpluckorna idag på visningen och inga fingeravtryck alls. och så mycket finare än vanliga vita luckor. lyxigare på någe sätt. det är vi rörande överens om. vi är rörande överens om allt när det gäller inredningen och det är så himla skönt att slippa tjaffsa om det.

efter ikea besöket ska vi på bio och sen juno! jag och mamma alltså. älsklingen ska få lite egentid eftersom han jobbat så mycket nu. sen ska vi umgås massa massa han och jag. mys, gud vad jag saknat honom!!

sen ska jag till arbetsterapin imorgon vid 9-12. ska ta med mig bröllopsinbjudningarna och sitta och pyssla med dom. man får ju ta med sig vad man vill, så det är ju perfekt, så blir jag förhoppningsvis klar med dom. fick inte tag i något vitt pälstyg idag som jag ska sy kuddar av, så det får bli nästa tisdag (: ska bli nervöst att gå.. jag har bara varit på möte där innan, men nu ska jag alltså börja på riktigt. min morot är ju en gratis utbildning. inga lån, inga utgifter. wounderfuuul. och det är verkligen en morot för mig. då känns det lite roligare att gå dit.

sen ska vi på visning imorgon också. igen. och sen på onsdag igen. haha. men vad gör man inte? vi ska titta på den där sjuttiotals lägenheten på onsdag. gubben säljer den billigt och vill bli av med den snabbt då han ska flytta till ett ålderdomshem. jag ringde mäklaren och han sa att det var en jättebra planlösning (men hemska tapeter och golv) om man inte älskar sjuttiotalet vill säga (; men det är en bra planlösning, lugnt område och den är billig!




favorit låten just nu, som går om och om här hemma (:

hörs imorgon, puss&godnatt!



Kommentarer
Postat av: Leva

Bra val av biofilm i morgon :)
Juno är en helt underbar film, ni kommer att älska den!!! Mina tjejer bara älskade filmen,så den går hem hos alla åldrar :) Ha en mysig dag imorgon!!!
Kram /Leva

2008-02-12 @ 00:01:13
URL: http://leva.bloggagratis.se
Postat av: A

"Fråga: Vem får vara handledare?
Svar: För att bli godkänd som handledare krävs att man har fyllt 24 år. Handledare måste också ha körkort för fordon av det slag som övningskörningen avser och skall ha haft det under minst fem av de senast tio åren. En ansökan kan dock avslås om körkortet varit återkallat under de senaste tre åren. Körkortet ska vara utfärdat i Sverige eller i någon annan stat inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES)."

Det var iaf vad det står inne på körkortsportalen.

2008-02-12 @ 00:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback