Svar på era frågor!

Här kommer svar på era frågor. det blev inte så många frågor, men några (: ni får helt enkelt kasta in en fråga om ni kommer på nått, så svarar jag på det.

Trivs du med din ögonfärg?! Har du önskat dig en annan ögonfärg i bland?
Vilken i såfall?!

- jag är faktiskt helnöjd med min ögonfärg. den skiftar i grönt och brunt, så jag är nöjd. men måste jag välja någon så blir det gröna!


Din blogg är defenitivt mer spännande en englas:) Men, jag har en fråga. Du som är så intresserad av kläder, funderar du något över miljöhänsyn samt produktionsvillkor och arbetsförhållanden för de som syr kläderna? Hur tar du ställning till det? Har du kollat in schyssta märken som kyuchi något? Där kan man hitta många grymma kläder,ekologiska och producerade under shyssta villkor...Tack för en rolig blogg!

- nu skämms jag, nej jag har inte tänkt så långt faktiskt. jag köper aldrig äkta päls eller skinn (eller jo på skor, så det är väl lite dubbelmoral där) jag bryr mig lite iallafall, alltid någonting. ska absolut kika in på den sidan! tack för tipset!


hade du kul på chaplins igår? ;)

- vi hade det väl inte såå kul, tyvärr.. eftersom det var trancekväll, och jag har svårt att dansa till sån musik :P men sällskapet var underbart roligt!


Vilket område/stadsdel/förort letar ni efter drömlägenheten? Har ni hittat något specifikt ställe där ni verkligen vill bo?

- vi letar först och främst på norra sidan av stan, det är närmare för alexander att åka till jobbet, nu åker han en timme dit och en timme hem, plus att det finns mer shyssta ställen att bo på där. helst där det finns mycket grönområden och kanske nära till en sjö så man kan bada på sommaren. nära ett centrum och gärna lugnt. man ska våga gå ut utan att bli nerslagen om vi säger så (; vi har kollat mycket i bromma och järfälla, men även solna. men vi får se. :)


Måste iaf slänga in en fråga, gjorde det ont med piercingen i läppen och tog det lång tid att läka? Jag är smyg-frälst i piercing där, men jag är för feeeeeg haha :)

- jag är också frälst i piercingar ^^ har nog alltid varit det. så jag tror att vill man gärna ha piercing så gör det nog inte så ont. alltså, man står ut med smärtan, som varar i ca 2 sekunder (: och det kan man ju stå ut med för att få vara fin sen :D jag tycker inte att det kändes, visst ett stick, men det är värd det! ta hål nu (;


Hur träffades du och din pojkvän? Brukar alltid finnas en speciell historia bakom :)

- vi träffades faktiskt på mötesplatsen (en dejting sida på nätet) lite lustigt. han blev medlem för en kompis var medlem och tyckte den sidan var kul.. samma gällde mig. jag la aldrig upp någon bild på mig, så alex visst inte hur jag såg ut direkt.. vi började prata och han var den enda från den sidan som inte frågade vad jag hade för bh stl. från början var det bara en kul grej att bli medlem.. men efter ett tag skulle det visa sig att jag hittat min stora kärlek via sajten. vi pratade i telefon i 2 veckor innan vi sågs och vi var småkära redan innan vi setts. han ville inte ha mig ibörjan, det var så jag uppfattade det iallafall, eftersom han ville vänta.. men nu efteråt så visade det sig att han var rädd att bli sårad och ville veta säkert att jag ville ha honom lika mycket som han ville ha mig (: och det var klart jag ville. han var underbar redan från första stund.

nu - sova! godnatt sötnosar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback