tomt.

det börjar bli tomt här i lägenheten.. folk ringer som galna till oss och kommer och köper sakerna (: nu har vi samlat ihop 4900kr sen i går kväll. det är en halv ny soffa ^^ på grejer vi inte ens använder. braa! snart kommer en kille och hämtar fyra av våra skinnklädda matsalsstolar, vi använder ju dom inte.. vi har tio st och bara sex vid matbordet. och sen en kille som ska köpa sideboardet. det svarta koskinnet la jag ut precis med. mm (:

ska snart upp på vinden, har varit så seg idag. orkar inte hua. men jag måste. sen måste jag bestämma mig om jag vill följa med till morfar i österrike och åka skidor och ha en liten semester i en vecka, alperna då.. vi åker upp dit. men jag vet inte. känns kul, men jag vill umgås med alexander när han är ledig. toffel som jag är ^^ vi får se vad det blir. var ändå flera år sen jag var i österrike hos morfar.

nej, nu måste jag rycka upp mig. upp på vinden och kika. pussar!



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

fanny; Ja visst hade det! Synd att det var dyrt. Men ni
ska ju spara massa pengar så kanske det finns möjlighet ändå? :) Fattar inte heller varför inte din bloggadress syns. Har med funderat över det men tänkte att du kanske inte var inloggad på din blogg när du kommenterar eller satt vid en annan dator. Har du "kom i håg mig" i kryssad?! I bland måste jag klicka i det om & om i gen på vissas bloggar. Jättejobbigt! På vissa bloggar så funkar det inte fast man klickar i Kom i håg mig. Irriterande värre.

Kram gumman! Ska du sälja kohuden? Är du galen??! Snyggt som attans jöe!

Postat av: Malin Inspiration & design

Inte kul att dt inte funkar jue. :-( Ska höra med MAtte om det kan ha blivit något "knäpp" sen datakraschen. Men det har väl funkat sen dess??! :S Funkar det hos alla andra då!??!?! Hm.... *kliar mig i huvudet*. Snart ses vi!! =) K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback