Allt är nästan klart.

jag har suttit i två timmar nu och ringt massa samtal. har bokat våran vigselförrättare, som heter Bobby Saverum, han var verkligen skitmysig (: så jag är glad!, bokat ett slott som ligger precis vid mälaren med massa blomsterängar (på någon av dom ska vi viga oss) det heter iallafall noors slott och personalen var inte bara helt underbart trevliga utan stället verkar vara jättemysigt. och billigt! dom tar 1350kr/per och då ingår dukning precis så som man vill ha den, tre rätters middag med dricka, allt pynt och blomstervalv blir ordnat, ja allt. så istället för 60 tusen som det var räknat med från början kommer det kosta 27 tusen. sen tillkommer några tusen för kläder, håruppsättning, brudbukett, tårta, spabehandling mm. men det blir ungerfär hälften så billigt som i räknat med. underbart bra (: bröllopsnatten är bokad också! på ett stilrent hotell. clarion hotell. det blir ett deluxe rum bubbelbadkar, relaxing avdelning, platt-tv, frukost och massa annat lyx ingår (: moa som jag pratade med skulle mejla en lista på vad det finns att välja mellan som ska finnas på rummet när vi kommer. det blir väl det vanliga med jordgubbar & champange (: men gud vad jag längtar nu. nu känns det verkligen på riktigt. ska till panduro någon dag med älsklingen och köpa pyssel till inbjudningskorten, menyerna och bordsplaceringen. så ska vi pyssla ihop nått fint (:

så nu är det bara prova klänning & kostym, boka frissör, sminkning, spa behandling, blommor och säkert nått mer.

såhär kommer dukningen se ut:
image3602image3604image3605

sånna här menyhållare ska jag göra av "trolldeg" och måla och lacka (:
image3608image3609image3606



Kommentarer
Postat av: Marielle

Låter som ett sagolikt bröllop:D! Jag vill oxå ha det sådär mysigt o fint:D! Vart nyfiken på hur man viker servettera som hjärtan:).. Finns de nån sida?

2008-01-09 @ 16:46:27
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: carin

Åh vad mysigt :D Jättefin dukning och mysigt slott ni ska vara på =) Jag vill också gifta mig.. :D fast inte riktigt än =)

2008-01-09 @ 17:08:46
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Mysan

jag vill vara tärna^^. Loveyou

2008-01-10 @ 09:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback