dagen och kvällen.

har precis lagt på telefonen med maoulin (: tjattrade ett bra tag och nu är örat varmt! stackars skrutten som ringde precis när vi lagt på och ville prata.. men efter två timmars samtal med malin.. så sa jag att jag fick ringa upp. mitt öra glödde ju! ts. ikväll mejlade hon även ett kort på hur hon ser ut! vi har ju pratat ett tag nu och jag har ju inte sett henne! gud så söt min fis är! hoho :D ska bli så kul att träffa dig snaart (:

dagen har varit jättebra! fikade med jimmy gjorde jag och vi hade det jättetrevligt, vi har bestämt att vi ska ut på krogen någon helg, så får jag dra med mig söten också (: ska bli kul. som sagt så går jag aldrig ut.. har nog bara varit ute höst 10 ggr sen jag fyllde 18! de ni :P

fotbad har jag inte hunnit med, men ska snart ta ett varmt bad, är så frussen. måste krypa i säng tidigt också, är trött. hann inte läsa i går heller(!) fast det är ju inge konstigt eftersom jag gick och la mig ganska sent image3902 men ikväll ska jag minsann läsa (: har ju massa inredningstidningar och bröllopsmagsin att plöja igenom..!

imorgon ska jag flytta upp resten av mina extensions, sen ska älsklingen hjälpa mig att färga håret om vi hinner. sen ska jag dra iväg honom till tygvaruhuset, ska försöka hitta tyg till kuddfodralen jag ska sy till sängen (: hoppas det finns..! det är ju trotts alls sveriges största tygvaruhus.. (:

nu ska jag kika runt lite bland bloggarna och sen bada!

image3903



Kommentarer
Postat av: Malin

Underbart rum du har knåpat i hop. :) Det där dockskåpet har jag spanat på. Det är såååå fint!!!Hm, skriver nog i fel inlägg nu..... :S

2008-01-28 @ 09:20:56
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: fanny

malin: din tog, du skriver ju i fel inlägg :P men visst var det fint (:

2008-01-28 @ 12:24:13
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Arntelin

really good site!!

2009-07-15 @ 13:32:15
URL: http://arntelin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback