Denna världen är så underbar.

Dagen har varit så mysig. gud jag svävar på små rosa fluffiga moln hela tiden. all planering och mål får mig att växa, bli starkare och må så mycket bättre. du gör mig till den lyckligaste, vad vore jag utan dig?!

så dagen då. läkarbesöket gick bra. vi bestämde att han sjukskriver mig ett år till. minst. inte att jag inte har kommit någonstans, utan för att jag känner panik över att slängas ut i arbetslivet, nu. sen kanske jag inte känner för att vara sjukskriven sålänge. men det är iallafall det vi bestämde och det känns jättebra. det här innebär att jag kommer kunna plugga utan att behöva ta massa dyra studielån, hur jäkla skönt är inte det? min mamma är 40 år och sitter fortfarande och betalar av på sitt studielån, så det är jag gladis för. image3940 sen att jag får min utbildning betalad för att jag är sjukskriven och dom vill att jag ska aktivera mig är ju inte heller helt fel. jag får gå utbildningen som jag längtat efter hur länge som helst efter, heeelt gratis. har inkomst och kan betala boende, räkningar och annat. förstår ni hur glad jag är!? jag har varit med om så mycket skit i mitt liv, så det här är jag verkligen värd. tack någon där uppe! så det var läkarbesöket. big happyface! älsklingen satt och väntade på mig i väntrummet och läste en sköna hem tidning och visade mig ett jättefint vitt sten hus som han sett "ett sånt här ska vi minsann bygga innan vi är 35" ja det är ju målet och drömmen, köpa tomt, köpa hus och inreda (: härligt! några saker vi vill ha i huset som vi har pratat om är ett "kapprum" så det är en hall men ändå ett enskilt halvrum när man hänger av sig sina kläder, stort skafferi i köket som man kan ha hyllor med massa mjöl, socker, konserver osv.. sen från vårat sovrum vill vi ha en gå in garderåb och badrum.. typ (: sen stooora fönser. det är fint. ja, framtida projekt!

efter läkarbesöket åkte vi in till stan med volvon och gick in på anderssonsguld och provade min vigselring! hade tydligen uppfattat lite fel så 0.50 ct kostade 12 tusen.. men efter 30% som dom hade på alla ringarna så blev det 8600 vilket jag trodde var priset innan avdraget, hrm. så med gulden som vi samlat ihop så får min stackars alexander punga ut 5000 image3941 fast och andra sidan så ska jag trivas med den, ska ju ha den hela livet. ringen är iallafall köpt nu. förevigt alexander 6/6 2008 kommer det stå i ♥ kan det kännas bättre?!..

.. ja det kan det faktiskt (: vi gick och fikade på cozy, åt lite lätt middag i form av varma mackor med ost, skina, dijon senap och tomat. sen satt vi och pratade om lägenheten, vi vill sågärna sågärna! så när vi kom hem ringde jag mäklaren som var jättetrevlig och vi ska få komma och kika på den imorgon vid 14 (: gillar vi den kommer vi lägga bud. jag frågade henne vad hon trodde att den skulle gå upp i.. utgångspriset var 900.000 kr.. så hon trodde inte över 1.1 miljon. och det lät braao! image3943 det viktigaste vi är ute efter när vi letat lägenhet är att hyran ska vara låg. och det är den här. vi kommer ha utgifter på 2200 kr i månaden var och då ingår 100mb bredband, telefon, tv, värme och vatten. bra? mycket bra. vi kommer sänka våran boende kostnad med nästan 1500 var.. blir mer att spara. skönt. så imorgon vid 14 ska vi stå utanför porten och vänta snällt. här är lägenheten om ni missat det (;

nu ska jag steka lite köttbullar och koka spaghetti. sen blir det tvkväll. älsklingen fick hoppa in och jobba några timmar, så han är hemma vid elva igen. så nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag kikar på massa tjejprogram! gynning bla.

hoppas ni får en mysig kväll (: puss!



Kommentarer
Postat av: Malin

Det är bra med drömmar gumman. =) KRAAAM

2008-01-29 @ 19:38:26
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: fanny

malin: jaa :) man mår bra av det! KRAM vännen.

2008-01-29 @ 20:29:45
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Angelica

Vad härligt att det går bra för dig/er!! :)

Kommer du plugga på distans eller i skolan? Får man alltid plugga när man är sjukskriven eller kommer man överens om det med läkare och försäkringskassan? Om du vill svara förstås :) Är ju själv sjukskriven och vill verkligen verkligen sysselsätta mig med något, men som sagt - ekonomiskt måste ju också funka!

Kram!

2008-01-30 @ 13:30:16
URL: http://phassiondsgn.blogg.se
Postat av: Noahmariann

Excellent site. It was pleasant to me.

2008-11-19 @ 09:30:26
URL: http://noahmariann.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback