fullt ös

håller på att rensa i vårat gästrum, imorgon kommer mamma och bor hos oss fram tills bröllopet. egentligen var det för att vi skulle ha råd att lägga undan mer pengar.. men eftersom alex fått fast så behövs det inte.. känns lite sådär lagom surt att hon ska bo här.. jag älskar min mamma missförstå mig inte. men jag är 23 snart och ska gifta mig.. då vill man bo ensam (; men som sagt, vi är på fullgång att hitta bostadsrätt, har massa visningar att gå på och våra tankar är redan i full gång om hur vi ska ha det i nästa lägenhet. jag längtar! ska bli skönt att kunna renovera upp den precis som man vill också. hyresrätter är ofta slitna.. tittar man noga så ser man att listerna är spruckna i färgen osv.. nej, vi vill ha det fräscht!

idag har vi nog inte suttit stilla sen klockan 08:00. åkte till dbtn, hade jättebra diskutioner och det kändes verkligen givande (: sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte till stan och provade ut en smoking, åh va fin han var (: sen gick vi in på kartell och klämde lite på fl/y icon lampan. fin fin. en sådan ska inhandlas till nästa boende!

en sväng till panduro hann vi med också. köpte 30 m mjuk tyll som vi ska dekorera med att knyta rosa sidenband.. svårt att förklara, men det kommer bli sååå romantiskt och fint (:

sen åkte vi till helena och lånade lite saker som vi ska ha när vi gör inbjudningarna osv. lite pysselsaker (: efter det åkte vi till kista och kikade ut vilken färg på rosorna till brudbuketten. det blir "ljust babyrosa" som hon sa (; och lite vita rosor.. blir nog bra (: typ såhär:

image3952

sen hittade jag ett par röda mary janes i lack, åhå. 50 kr på rean. riktigt fina (: sen åt vi, jag var onyttig.. åt pannkakor med vispgrädde, chockladsås och banan (: namnam! sen åkte vi hem!

snart ska vi åka till coop och panta flaskor och köpa nån efterätt, och titta på film, bara gosa i soffan. det behöver vi verkligen efter den här stressiga dagen. jag är dödstrött!

förlåt för den dåliga uppdateringen.. känner inte igen mig. får skylla på min kärlek som är ledig och jag vill umgås med honom så mycket jag kan.. sen är jag eran i nio dagar i sträck (; när han jobbar!

hoppas ni mår bra, puss&kram ♥



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration&design

Hej gumsan! Känn ingen press med bloggandet. Klart du vill vara med kärleken nu. Ta vara på det. Vi finns häör jue. :) Kul att ud har fyndat byxor. Din fyndare där. :) Jag är pysslig men vet inte vad jags ka pyssla med. .) Har ont i skallen med. :( vaknade med det. Suck! :S Ha en skön & mysig helg vännen! Hoppas vi kan mejla snart igen. Kram & gos! =)

2008-02-01 @ 09:37:14
Postat av: Sandra

Hej fanny, grannen i det höga röda huset här. Har precis skummat igenom din blogg. Har du flyttat btw?

Hörde oxå att du skulle gifta dig grattis! Är glad för din skull att du har hittat rätt =)

Hoppas att du har en riktigt bra dag.

2008-02-11 @ 12:54:35
URL: http://roxys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback