Fuskpälspläd.

jag har funderat länge på att sy kuddfodral till prydnadskuddarna på sängen. i vitt "minkpälstyg" och även en pläd att ha på sängen. måste verkligen sätta igång med mina hundra projekt som jag har i skallen så jag kan börja planera nya (: här är en liten beskrivning på hur man kan sy en pläd. fast jag vill sy i vitt pälstyg. men tyget på bilden är sånt "minkpälstyg" som jag är ute efter. vet inte vart man hittar sånt.. ska kika runt lite på nätet så kanske det dyker upp nått, annars får ni mer än gärna tipsa mig (:

uppdatering: hittade ett ställe där dom säljer sånt tyg i vitt (: här ska sys gott folk! kuddar och pläd!

image3813

image3812



Kommentarer
Postat av: Malin

Fräckt tyg! Jag har en "lurvig" vit kudde. :) Ja du tar textillim. :) Om skärmen är rak så kan man rulla på tyget som vanligt denna var lite smalare upptill, då får man rulla tyget lite snett om du fattar?

Ang det du skrev innan. Tänk om det var så lätt & baxa sig i väg. Då hade jag packat bilen & in med Tea. :) Vart bodde du nu igen? *Senil i förtid*.

*Kramkalas!*

2008-01-21 @ 20:00:22
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: fanny

malin: ja jag gillar det också :) kommer nog bli bra hoppas jag! måste kånka ner min symaskin från vinden och ta en helkväll och sy och fixa här hemma :) ska bli kul! nu måste jag ju tänka om det är nått jag jag klä om..! det var en jättekul idé! ja, tänk om det vore det! att åka iväg alltså! det är kul med små avbrott i vardagen. det gör man för sällan tyvärr! men är ni i stockholmskrokarna (jag bor i stockholm, huddinge) så är ni varmt välkommna hit :) hur långt är det från där du bor *också senil i förtid* hihi. har förstått att du bor i skåne iallafall :) jag ska till hässleholm i februari och hälsa på en vän. är det långt ifrån er tro? *bjuder in mig själv* hah :D nejdå. hälsa söta tea! kramar! :)

2008-01-21 @ 20:45:44
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Isabelle

Hej gums! Tänkte höra om du kunde hjälpa mig med min bloggdesign. Fattar nada om hur man gör...? Kramkram

2008-01-21 @ 21:19:51
Postat av: Malin

Tjena mittbena! Men ska du ner te skaaooone?! :) När i februari? Kanske vi kan synas i Hässlet juh. Gå på inredabutiken lr nåt. ;) Vi kan väl mejlas närmare & se hur det klaffar? Du kan mejla mig om du vill om när & så. Okay. Ska hälsa söta Tea, hon är för knasig. Vet du vad hon sa innan, kan jag få en bild på henne (dig) haha. Hon ser cool ut. Hon ville ha den på anslagstavlan. Sicken unge! Usch jvad jag är seg i kväll, lingovecka på G, not najs. Seg som en gammal ostskalk. Nä, nu ska jag inte terra dig mer!

Kram & Gonajt! :)

2008-01-21 @ 21:28:46
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Hoppas min kommentar kom med. :S

2008-01-21 @ 21:29:28
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Helena

IN på msn gumman är du snäll =)

2008-01-21 @ 21:45:05
Postat av: Malin

Dricker med te hihi. Är ju en tegalning! :)
Jamen hoppas att vi kan ses. Kan vi höras i mejl för jag ska berätta en hemlis. Ok? Kram

2008-01-21 @ 21:53:04
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Nja inte helt renrasiga chihuahuor. Men 93,75 % Lite tibetansk spaniel i dem också. Men de är såååååååååååå goa! Jag skulle vilja behålla en i alla fall, men det blir nog att sälja dem. Sambon ger inte med sig *grrrrrrrrrrrrrrrr*. Åhhh Mopsar e ju supercharmiga:) Vi kollade på en Mops innan vi köpte Marabou. Frasse hette han:P Sen försvann annonsen och Marabous annons kom in = SÅLD!. Ingen av valparna är tingad ännu. Ha d!

2008-01-21 @ 22:35:27
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback