god morgon!

vaknade för 20 minuter sen, va skönt det var att sova! och vad skönt att jag har vänt på dygnet (: snart ska jag iväg och jag sitter och äter limpa med ost och nyponsoppa till. älsklingen kör mig och sen hämtar han mig, lyx! ikväll kommer tessan hit efter jag har blivit intervjuad, så ska vi gå och hyra film och ha myskväll, tror hon sover här också (: mys. hoppas det finns någon bra film att hyra. det finns en jag vill se, men jag tror inte att själva filmen är någe bra.. men vill se den ändå. det handlar om en flicka i tyskland som blev kidnappad och inlåst i en källare i åtta år..! verklighetsbaserad såklart. hua. vi får se. nu ska jag iallafall iväg och sen hem och köra ett pass till blossom (: det var någon som frågade om jag tränat till yoga skivan än, och det har jag inte. kanske ska prova den idag då.

hoppas ni får en jättemysig dag! massa kramar. ♥



Kommentarer
Postat av: Marie

bannern syns nu mozilla :D

2008-01-10 @ 10:45:39
URL: http://majsanx.blogg.se
Postat av: LadyM

Ett tips: se INTE filmen!! Vi hyrde den förra veckan och vi kunde inte ens se klart den, så dålig var den! Ha en bra dag! Kram Malin

2008-01-10 @ 10:50:28
URL: http://ladyprecious.blogg.se//
Postat av: Malin

Hej! jag har en utmaning till dig, kolla min blogg. :)
Visste inte. om bloggen heter Pinkpills lr little Miss Sunshine. :)

Postat av: fanny

marie: gud va bra :D

2008-01-11 @ 16:27:55
Postat av: fanny

ladyM: jag lyssnade på dig, så vi hyrde en annan. det är nog lätt att sånna filmer inte är så bra tyvärr :/ tack för att du sa till iallafall :)

2008-01-11 @ 16:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback