lägenhetsvisning!

vi fastnade här framför dumburken efter fikat. vi grillade baguetter och drack grönt te. muma. vi har hittat en lägenhet i ett jäääättefint svart funkis inspirerat hus, jag blev kär. alex med och vi ska på visningen den 29/1. jag längtar så jag dör. vi kommer smälla upp nytt kök och renovera toaletten såklart. måla om och fixa (: det skulle bli så fint så (: här är annonsen.



nu blir det bums i säng.. mina ögon går i kors! men vi ser iallafall potential i den här lägenheten. gäller att inte stirra sig blind på deras möbler osv. utan tänka hur det skulle se ut med våra möbler (: älskar att planera, speciellt när det gäller sånna här roliga saker! jag kommer skratta mig lycklig om den blir vår (:

puss & godnatt!



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Jag har en fråga till dig. Vad tror du om att ha Kartells F/LY icon lampa i köket i transparant? Velar så med färgen. HM...Kolla min blogg. Kram

2008-01-20 @ 10:08:53
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Åh vilken fin lägenhet. Å jag kan tänka mig att den skulle bli ännu finare efter att du hade satt tänderna i den. ;D Håller tummarna att den blir "er"!!!! :)

2008-01-20 @ 10:10:10
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: pia

förstår att du belv kär...huuur fin som helst!!!

2008-01-20 @ 10:35:28
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: fanny

malin: Jag älskar den lampan! har varit nära på att beställa den flera ggr. men vi har en bumlin i köket och jag älskar den också :P så där krockar det.. hm. jag tror det är smartast att ha en FL/Y i transparent om man gillar att byta accentfärger som du gör (: för om du tex tar en ljusblå så kanske du inte tycker att det passar ihop sen om du byter accentfärgerna?! så jag skulle köpt en transparent om jag var du :) hoppas jag var till lite hjälp! kram vännen :)

2008-01-20 @ 13:10:00
Postat av: Anonym

malin: ja visst är den! det gäller att se på själva ytorna och golven osv och inte stirra sig blind på deras val av färger och möbler som man lätt gör. det ska bli jättekul att gå på visningen :) och ännu roligare att sätta tänderna i den sen om vi får den :D hihi

2008-01-20 @ 13:12:50
Postat av: fanny

pia: ska jag erkänna så föll jag för själva huset först :P bygger vi hus någon gång i framtiden så ska det helt klart vara lite funiks inspirerat på utsidan! svarta hus kanske är opraktiska när det gäller värmen på sommaren osv.. men gud så fint (: kul att du hittade till min blogg föresten :) kram!

2008-01-20 @ 13:14:12
Postat av: Malin

Jag blir virrig på färgen. Heter den bara transparant eller? Hm, är rädd för att beställa fel färg. :S Den ser ju lite ljusblåaktig ut. Den som alla kallar ljusblå tycker jag ser turkos ut. =) Kanske är färgblind. :)

Hoppas det var okej att jag länkade till er mysiga lya innan. :) Kraaaaaaam!

2008-01-20 @ 13:15:32
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: tessan

Men det är ju precis där jag bor ju gumman :)
Tänk om ni flyttar in där vad nära vi kommer bo då! Dom är jätte fina dom där husen! Tycker verkligen att ni passar perfekt till det huset, det är liksom både din och alles stil! :) puss saknar dig hjärtat

2008-01-20 @ 14:22:39
URL: http://youremyangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback