Lista från inspiration & design.

Inspiration&design har gjort en lista.. tack malin. perfekt, när man har bloggtorka (:

Vad är du mest nöjd med i ditt hus/ lägenhet?

Framförallt planlösningen! och våran öppna spis som ligger i mitten av det "L" formade vardagsrummet. den ser man både från "tv-hörnan" och när man sitter och äter vid matsalsdelen. det är högt i tak. kanske inte som sekelskiftslägenheterna i stan med över tre m (; men det är iallafall 2.50 (: gillar hela lägenheten. dock hade vi bara behövt en trea..! men det är ju meningen att vi ska köpa oss en bostadsrätt snart. dock kommer vi ha vita vägga i hela lägenheten som vi köper. med fondväggar. nu känns den gråa färgen i vardagsrummet lite för mörk!


2. Vilket är ditt favoritrum?

vardagsrummet eftersom den öppnaspisen är där som vi kan sitta och mysa vid. men sovrummet är ändå det ljusaste rummet och det känns mer harmoniskt där.



3.Vilken är din favoritpryl? 
Jag älskar våran svarta bumling taklampa som jag "fyndade" på blocket för 1700 kr.  


4. Vilken är din favoritmöbel?

våran säng. mysig och man sover så skönt i den!


5. Vilket är ditt bästa heminredningstips?

Försöka att inte gå så mycket efter vad som är mode.. utan välja det som man själv verkligen trivs med. annars är det lätt att man tröttnar snabbt. ljusa färger på väggar och ev. möbler och ha accentfärger på kuddar, filtar, ljus mm. planera ett tag innan man köper en dyrare möbel så man inte impulshandlar något som man ångrar sen. prova olika altenativ i photoshop och sen vad som passar bäst. inspireras av andras hem. jag är alltid frågvis när jag kommer hem till andra om det är nått jag gillar. tar in mycket idéer och skriver ner i en bok. sparar massa bilder från olika sidor på nätet och på så sätt kommer jag lättare ihåg det jag tyckte om. vissa saker kan man hitta på billigare affärer. det är inte snyggare för att det är ett känt märke. luras inte av tanken att det är bättre om det är dyrare.


6. Vad skulle du mest vilja göra om/ fixa hemma hos dig?

Just nu vill jag inte göra om någonting. eftersom det är en hyresrätt så känns det onödigt att lägga ut mer pengar på den.. (även fast vi lagt golv, målat och tapetserat..!) därimot i bostadsrätten vi ska köpa kommer vi sätta in ett kök i vit högglans, lägga nya golv, måla om.. ja.. renovera helt enkel (: sen får man ju se hur skicket är på den också. svårt att veta nu ^^


7. Vilken är din absolut tråkigaste syssla inom städning?

jag gillar faktiskt att städa. jag har massa tankar i huvudet (mest om inredningsplaner osv) så när jag städar får jag en chans att slappna av lite från allt planerande och tänka på det jag håller på med för stunden. men dammsuga är nog värst. man blir svettig och får ont i ryggen. så det är min älsklings städuppgift här hemma (:

8. Vilket städmoment tycker du är minst tråkigt?

jag gillar att rensa skåp och lådor, det känns så harmoniskt (det lät knäppt) men det är nog det. och plocka och så (:


9. Vilket tycker du är roligast att pyssla med i hemmet?

jag tycker nog allt är kul när det gäller hemmet.. speciellt att få hem någonting nytt och ändra om. accentfäger osv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback