Lista!

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
för tio år sen var jag 12 år och gick i sexan. då tyckte man att man var så stor som snart skulle börja på högstadiet, jag gick i musik-klass och sjöng dagarna i ända som jag gjort sen jag var liten.

2. Vad gjorde du för ett år sedan?
för ett år sen var jag fortfarande brun från våran semester i thailand. vi planerade våran förlovning och bodde inneboende.


3. Fem snask jag gillar:
jordnötsringar, smågodis (gärna sura och söta), chips och dipp, ostbågar och marabou daim.

4. Fem sånger som du kan hela texten till:
kommer faktiskt inte ihåg alla! många av hello saferide's låtar iallafall som jag lyssnar mkt på!

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
köpa oss en lägenhet och slippa betala av på lånet till den. köpa de möbler och all inredning man alltid drömmer om men kanske inte har råd till alltid. åka utomlands mer och gå ut och äta mer och hitta på mer saker tillsammans med alexander.

6. Fem saker som du gillar att göra:
inreda, planera, läsa favorit bloggarna, skriva blogg, läsa inredningstidningar, gå på mysiga promenader, baka, laga mat, överaska, fixa det där lilla extra, dansa, klä ut mig och prova nya sminkstilar och massa mer. (det blev visst fler än fem saker)

7. Fyra favoritsaker:

våran nikonD40 systemkamera som tar jättebra bilder, tillgång till internet, våran lägenhet med möbler (även fast vi kommer ändra en hel del när vi flyttar med möbler osv), min förlovningsring som fint pryder mitt finger, mina kläder.. tycker det är kul att jag samlat på mig så mycket olika stilar på kläder genom åren och kan variera mig (:


Jag utmanar:
Alla som känner att de vill ta med sig listan.

image3802



Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hej hej! Jo, jag tänkte faktiskt på dig idag :) Tänkte om vi skulle hitta på nåt på lördag för Christian ska på en 24timmars kryssning med sin bror på fredag-lördag så då är jag helt fri :) Vi kunde ta en heldag på stan eller nåt? Var så länge sen jag var inne i stan och kollade och Christian är inte så förtjust i det... Skulle vara så kul! Och självklart sår jag ut med dig en hel dag! Ha det bra! Nu ska jag sova så jag är utvilad första skoldagen. Kramar

2008-01-20 @ 22:39:23
URL: http://anothershell.blogg.se
Postat av: Malin

Fin du är! Coolt med diademet. Min dotter har sånna strumpisar som du. :)

2008-01-21 @ 11:53:07
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Måste visa gumman din stjärna, är den målad? Hon vll pierca sig i näsan. Jag har ju det fast har ingen "Plopp" i nu. Då tycker hon ju att jag inte akn säga något. :) Hade pirre i navlen med innan kidsen. Hon gillar piercingar men hon e ju bara nio. Hon kanske kan måla nån stjärna i stället så hon blir glad? :) Man får mötas halvvägs i bland. :) Det första hon gör när hon "får" är väl att pierca ögonbry, läpp, näsa mm sen haha.

2008-01-21 @ 11:55:17
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback