mysans hyllningstal i sin skola.

jag fick vara med i mysans hyllningstal i skolan.. gissa om jag blev rörd till tårtar ♥ jag saknar dig verkligen, snart ses vi!

"Jag vill hylla Fanny, min underbara vän, en vän som finns där i vått och torrt även om hon själv haft och har det svårt i vissa fall. Jag är rädd att förlora henna och hoppas att jag inte gör det för då kommer jag kämpa tills jag får tillbaka dig igen. Jag är stolt över dig när du lyckas men ändå stolt över dig kanske när du faller för du tar dig upp igen, och jag beundrar dig för det något så fruktansvärt. Glad att vi lärde känna varandra, internet är ganska bra trots allt. Du är också en vän jag aldirg vill, eller tillåter att förlora, min vän. Du kommer förevigt att vara en av mina absoluta favorit vänner, glöm aldirg det. Älskar dig också vännen mer än ens ord kan beskriva"

image3743



Kommentarer
Postat av: Mysan

vad bra gumman men allt stämmer, har så mycket mer att säga, mer än vad det finns ord till egentligen, men hoppas du vet

2008-01-18 @ 20:10:32
Postat av: Mysan

gumman , vad bra att du blev så glad. Hade kunnat skriva flera papper fulla med ord på hur mycket du betyder för mig men jag hoppas du vet Miss you so, när kommer du hit?:)

2008-01-18 @ 20:28:28
Postat av: Malin

Hej bloggvännen! Vilket härligt hyllningstal din vän gav dig. Visst är det underbart med sådana vänner?!
Man får inte glömma att visa uppskattning till varandra. :)

Fina ni är på bilden. :)Jag träffade faktiskt min "bästis" genom internet jag med. Inte så pjåkigt! :)

Ang hur jag ser ut. Kort i rocken (1,57), Mörkbrunt hår till rumpan. Blågrågröna ögon. Runt fäjs (tycker jag). :) Därför trivdes jag inte lugg. Hm, jag har mandelformade ögon typ, tror jag hehe, ser ut som jag har restylane i läpparna (vilket jag inte har) Gubben mobbar mig för det. Pärenäsa haha (tycker jag). :) Ja, så ser jag ut. ;)

Du har väldigt fina ögon förresten. Men det visste du väl redan? :)

Ha det gott! Kramas Bananas

2008-01-18 @ 20:40:21
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Helena

Gud vad sö rhon är gumman! Bra att du hra henne! FINT!

2008-01-18 @ 21:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback