nyproduktion!

vi har bestämt oss för att köpa en nyproduktion, vi kommer tjäna så mycket på det eftersom vi vill ha det fräscht och ändå kommer renovera så mycket om vi kommer köpa en lägenhet som inte är i toppskick. så nu kollar vi bara på nya lägenheter. har hittat en, det är ju inga bilder på lägenheten än.. men den 29/1 är det visning iallafall som vi ska gå på (: lägenheten är iallafall på 3 rum och kök och det är 81 kvm och högt i tak med stora fönster. fast pris på lägenheten som är runt 2 miljoner.

så här står det om lägenheten:

Rumsbeskrivning

Önskar du ett bekvämt boende med närhet till allt du behöver? På (blabla) byggs nu detta charmiga och centralt belägna bostadshus. Byggnaden som omfamnar en södervänd trädgård, omgiven av en småskalig villabebyggelse, har formgivits med särskild hänsyn till denna miljö. Arkitekturen är därför såväl återhållsamt stram som rikligt artikulerad med stora balkonger och terrasser exponerade mot solen från eftermiddag till kväll.

Även valet av naturmaterial, trä och puts med infärgning i brutet vitt och svag terrakotta, bidrar till harmoni med omgivande hus. Här kommer du att trivas.

Husen har påkostade entréer, fyllda av ljus, och varje trapphusplan har endast två lägenheter. I huset finns en gemensam föreningslokal som även kan användas för fester och andra sammankomster. I källaren finns både bastu, dusch och goda möjlighet att skapa motionsrum och relaxavdelning. Lägenheterna är modernt utformade med högt till tak och de är genomgående från fasad till fasad vilket ger maximalt ljusinsläpp. Badrummen är generösa och huserar sidoställda tvättmaskiner och torktumlare med praktisk arbetsyta över.

Området passar perfekt för familjen då området är lugnt och barnvänligt. Lägenheterna är rymliga och ljusa med hög standard.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Hall med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Vita släta garderobsskåp. Kapphylla.

WC/dusch med helkaklade väggar, klinkergolv och komfortvärme.. Tvättmaskin och torktumlare.

Klädkammare med linoleumgolv. Vitmålade väggar. Hyllor med klädstång.

Vardagsrum med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Fönsterbänk av sten.

Kök med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Luckor och stommar i typ noblessa. Integrerad kyl/frys, keramisk spishäll.

Sovrum med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Vita släta garderobsskåp och fönsterbänk av sten.

image3850



Kommentarer
Postat av: anneli

Hejsan!

Taack så mycket för ditt svar på det där med datorerna. Trodde inte alls att du skulle svara. Gud vilken snäll människa du är. Du skulle göra mig till världens lyckligaste.

I alla fall så är min mailadress [email protected]. Så det är bara att skicka iväg ett mail till mig.

Jag hoppas verkligen att ni hitta någon fin nyprod. För det drar verkligen iväg när man ska börja renovera allting själv ändå så. Skönt också att få slippa allt sådant för en gångs skull!

Kram.

2008-01-24 @ 18:44:53
Postat av: fanny

anneli: självklart svarar jag! jag vet ju hur jobbigt det är när man undrar saker och inte får nått svar. är det någon gång att jag missar att svara får jag skylla på att jag är förvirrad, men skulle aldrig strunta i det medvetet :) imorgon får han reda på om och hur många dom kommer sälja ut. så får vi hålla tummarna nu :) jag mejlar dig imorogn när han pratat med dom. han jobbar kväll, så du inte tror att jag struntat i att höra av mig. så jag mejlar där på kvällen någon gång! ja visst känns det bättre att köpa något nytt. och mycket skönare dessutom. känns jobbigt att flytta och sen ställa sig och renovera allt på en gång.. måla lister, bla bla.. det är mycket som måste fixas som man kanske inte tänker på när man letar lägenhet! :P visst är priset högre, men det är som du säger att man tjänar in dom där slantarna på all renovering. månadskostnaden blir nästan densamma ändå. fast nu är det dyrt att köpa, så vi får se om vi väntar tills räntorna gått ner.. det är ju trotts allt på väg ner redan nu :) gud va långt det här blev då :P förlåt. vi hörs imorgon :) ha en mysig kväll, kramar!

2008-01-24 @ 18:55:35
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: anneli

Vad snäll du är! Ingen fara, du behöver inte stressa med mailet. Jag sitter snällt och väntar på det tills att du fått något besked :) Jo, det är verkligen så. Jag och sambon köpte en bostadsrätt för två månader sedan. Och det var så fruktansvärt jobbigt att bara renovera konstant i någon vecka utan att få flytta in. Frustrerande var det! Och spackla och slipa är inte direkt det roligaste heller. Nu är det bara badrummet kvar, och som jag längtar till vi ska göra om det också!

Ha en trevlig kväll du också! KRAM

2008-01-25 @ 03:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback