OJ..!

vad klockan rusade iväg nu då. dax att gå och sova tror jag (: vi har haft en jättemysig kväll med tacos, kärleksmums och bröllopsplanering. är såklart som alla andra bröllopsnördar medlem på bröllopstorget nu (; här är våran sida. står inte så mycket ännu, fyller på mer vart efter! så spara sidan i era favoriter nu gullisar :D

har även plågat min bästa vän med oro och ångest, haha. jag är helt virrig. tror jag frågade vad det var för dag fem ggr eller nått. skönt att du har en lugnande effekt på mig darling (:

imorgon ska vi träna (både jag och alex ska stå och pusta i vardagsrummet) till blossom och åka in till stan och titta runt lite. måste köpa någon liten pressent till middagen vi ska på 19:00. hemma hos isabelle och christian. ska verkligen bli mysigt. och framförallt jättekul att se hur dom bor (: längtar! ska nog ha på mig min nya klänning. jopp.

nu ska det bli skönt att sova nyduschad i en nybäddad säng. vi bäddade med lyxiga bumullssatin sängkläder igår. man sover så gott i dom. synd bara att dom är så dyra :/ men det är ju kvalite.. förhoppningsvis! (:

blir att läsa bröllops handboken ikväll också. snart läst ut den. intressant värre. vi ska ha en såpbubbelmaskin under vigseln som ska blåsa massa såpbubblor. vackert. det är också en sak som betyder nått för oss. på våran första dejt åkte vi ut till vattnet mitt i natten, satt på en brygga och blåste stora såpbubblor och tittade på stjärnorna. det var verkligen kärlek det.

hörs imorgon (: puss och godnatt ♥

image3647



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback