percy sledge love!

den här låten kom när jag och alex satt och myste nyss framför brasan. rysningar. älskar den. den ska vara med på bröllopet! det var vi rörande överens om (:

har haft en jättemysig dag! som alltid. vi var på rusta och handlade tapeterna, fanns bara två rullar kvar dom hade inte packat upp de som kommit in så han som hjälpte oss tog mitt nr och ska ringa och lägga undan några rullar åt oss. vi fick iallafall en av rullarna gratis för att vi åkt heeela vägen dit för att köpa :P så fanns det bara två, så han var shysst och gav oss rabatt. (: sen åkte vi och kollade på ny vattenkokare, men den vi vill ha är slut så nästa vecka ska vi tillbaka! det är inge bra att shoppa efter jul, allt är ju slut.

har tagit ner alla julsakerna nu, fy vad skönt. granen barrade så in i..! men nu är allt städat och klart (: har tänd doftoljor med apelsin, luktar gott här! fräscht. vi ska duscha och sen sätta oss och göra lite kvällsfika och sen bara mysa och spela spel (lika par leka bäst) får se om det är kul (: och sen sova tidigt. imorgon har jag tvätt tid igen vid fyra. nu ska vi tvätta varjedag tills all tvätt är borta! usch, men skönt. och sen ska jag träna blossom! fun fun.

hoppas ni haft en bra dag (: puss!



Kommentarer
Postat av: A

Sam Cooke har gjort en bra version av den låten också :)

2008-01-05 @ 00:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback