så trött, så trött..

.. men ändå glad och står iallafall på benen (: klockan är ju trotts allt inte så mycket ännu. dagen har varit händelserik. har varit hemma hos helenas syster och haft det trevligt. fick inspiration av deras bröllop mm. fick se i deras album med bilder, inbjudningskorten, festprogrammen.. himla fint (: sen fikade vi prinsesstårta och saft och jag fick hålla felicia, som är helenas systers bebis på nästan 6 månader. smälte varje gång hon log, som var hela tiden, hihi. söta unge! (: och ett fint prinsessrum i vitt och babyrosa hade dom inrett också. gud så fint. så vill jag ha det om vi får en tjej..! (;

älsklingen kom iallafall och hämtade oss där, så snäll. när vi kom hem så lagade jag köttbullar och spaghetti och vi åt och nu har han åkt till jobbet. han jobbar 9 dagar i rad nu och är ledig 5..! en del jobbande men det blir mer pengar till bröllop och thailandsresan. fy vad vi längtar (: andra gången i thailand nu. underbart ♥ sen kan man fynda så mycket där också. så den här gången ska jag packa ner en till väska ist för att köpa en till som sist.

klockan 21 ska jag sitta bänkad framför I huvudet på gynning. blev inte så road av det senaste programmet, jag vet inte om jag är knäpp eftersom alla andra hyllar det så mycket..?! men jag vet inte. får ge det en chans i kväll också (: chips och dipp. onyttigt, men jag måste (: är så sugen!

nu ska jag kika lite på ellos-rean och sen plurra i badet innan gynning!

puss&kram ♥

image3841



Kommentarer
Postat av: Malin

Åh du är ju för goer! =) Tea kommer diggar dojjsen. :) Särskilt basketvarianten tror jag. Men hon gillar bellerina med. Hon vill ha "Meshäftig" stil. Hon är rolig. Hon har frågat en massa om dig. Det röda kom i dag, Tea bara undrade om hon med skulle få det, jag sa ; ja dethar alla vuxna. Va?!!? Fanny?!?! Ja hon har det med. Hahaha. Hon har snöat in helt på dig nu. Jag hörde något som babblade på hennes rum i kväll, vad tror du hat hon kollade på? Dig på video igen. =)HOn ska ha en katt som Vera, den är såååå guuullig, ååååhhh kollaaa! Så satt hon. Sen kollade hon dina putfits. :) Du är nog hennes största idol efter Avril. ;)

Tack för tipsen på Ellos! Usch vad jag är seg. Ska med se Gynning tror jag.

Sov så gott! Hörs säkert i morrn! Krameluringen!

2008-01-22 @ 20:28:55
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag har "ärvt" den av min mamma. Tänk dig maginfluensa hela tiden; illamående, magkramper, viktnedgång m.m. Inte så skoj med andra ord :( Man kan inte riktigt leva livet som man vill, men jag försöker verkligen se framåt och hoppas att jag kommer bli bättre snart. Vet ändå att man kan känna att livet har en mening och se glädje i små saker som händer i livet, även om man är sjukskriven. Måste bara hitta tillbaka till den känslan då det varit kämpigt ett tag.. Har en mer personlig blogg också: http://noneedtoknow.blogg.se
Jag har en rottweilertik och en bichon frisé hane (som bor hos mamma) :) Skulle jag få som jag ville skulle jag ha hela huset fullt med djur.. Är bra sugen på en liten bengalkatt, helst en ljus!
Hoppas du får en trevlig kväll med pojken din!
Kram!

2008-01-22 @ 21:20:46
URL: http://phassiondsgn.blogg.se
Postat av: Malin

http://mj84.blogg.se/# Nåt för dig kanske=?? =)

2008-01-22 @ 22:23:46
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback