saknaden.

jag ringde mamma när jag kom hem från affären och videobutiken och frågade om hon ville komma hit och ha myskväll med mig, och det ville hon mer än gärna. så efter 10 minuter stod hon utanför dörren och jag fick en mysig kram (: sen gick vi in i köket och bakade äppelpaj med vaniljvisp, riktigt gott blev det. hällde upp godiset i en skål, hällde upp varsitt glas cola och satt oss i soffan och tittade på en jättemysig och bra film, man fick riktig myskänsla i kroppen! kärlek på menyn hette den, det var en scen i filmen där dom tog massa automatkort. älskling, det måste vi också göra igen, det var så längesen! ♥ gud vad jag saknar honom. nu börjar det göra lite smått ont i hjärtat. måste ringa honom och säga hur mycket jag älskar honom. för gud vad jag älskar honom!

jag bodde i strömstad i ett halvår, flyttade dit när jag var 18 år. där hade jag en bästa vän som heter jimmy som bodde i strömstad har flyttat till stockholm. så imorgon ska vi fika här i huddinge, ska bli riktigt kul att träffa honom igen. tänk, vi har inte setts sen jag var 18 år. iof är det bara snart fem år.. och fem år känns som en evighet. kul att han tog kontakt med mig igen! har nog en del att tjattra om, om jag känner oss rätt (:

sen ska jag hem och laga middag med älsklingen innan han åker till jobbet, sista natten nu! sköönt! det bubblar i magen bara av tanken att få somna med honom, kramas och bara älska varandra som bara vi kan göra, få vakna upp i hans armar och se hans leénde och bara krypa nära och dra in hans underbara doft i lugnorna. sitta och äta frukost tillsammans och tåflörtas som vi alltid gör. hur vi bara kan titta på varandra och veta att det här är föralltid, det är han och jag. och ingenting har känts mer rätt än oss. nu är det vi. och jag är lyckligare än någonsin. tas han i från mig vet jag inte hur jag ska klara av livet. kanske låter drastiskt, men ni förstår nog inte hur jävla mycket jag älskar honom. han gör mig till den jag är. vi är som en.. vi avslutar varandras meningar.. sekunderna innan vi ringer varandra, vet vi om att den andra kommer ringa. telepati. jag älskar hur du får mig att vara. du får mina bästa sidor att glänsa. du får hela mig att stråla i din närvaro. jag älskar dig för allt du gör för mig, älskar dig för allt du ger mig, jag älskar dig för att du är precis sådär perfekt, du är ju du.

jag är så lycklig. jag kan verkligen skratta mig lycklig som har honom. han är så omtänksam, skulle aldrig göra en fluga förnä, vill alla väl. han är den bästa. den enda. han har aldrig tittat åt någon annan tjej, han har bara ögonen för mig, han lyfter mig i skyarna och älskar mig så högt. våran kärlek är så mäktig och gud vad jag älskar oss. precis som det är, bara han och jag. det bästa.

image3889



Kommentarer
Postat av: Helena

Gud vad fint du skriver gumman, fick tårar över att läsa om er kärlek! Bevara den väl gumman

2008-01-27 @ 01:16:04
Postat av: carin

=) Ni hör verkligen ihop. Kom på mig själv med att börja le när jag kollade på er bild. =) Det är så självklart att ni hör ihop när man ser er på bild. Jag är glad att alex fann sån bra tjej som du!! Ni har verkligen hittat er andra hälft. =) Krama om

2008-01-27 @ 01:23:03
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Ann-Kristin

Med tårar i ögonen läser jag din kärleks förklaring. Alex är en toppen kille. Men du är oxå en toppen tjej som är värd alla vackra ord. Lycka till med allt.Kram till er båda

2008-01-27 @ 08:59:41
Postat av: Mysan

vad gulligt skrivit gumman! Önskar er allt gott

2008-01-27 @ 14:48:06
URL: http://mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback